Részeg tábornok az árokban

2010. március 25. 13:18

Merevrészegen, mezítláb, zokni és cipő nélkül, vérző fejjel talált egy tábornokot a rendőrjárőr Budapesten, a XII. kerületben. A magatehetetlenségig leittasodott embert a Honvéd Kórházba szállították.

2010. március 25. 13:18
Kiss Ernőnek már többször meggyűlt a baja a hatóságokkal, és minden esetben az alkohol állt a háttérben. Sőt, XIII. kerületi kapitányi megbízását is egy vélhetően ittasan okozott balesetsorozat után vonták vissza. 2007 novemberében szolgálati autóját lezárva, üresen találták a XIII. kerületben, miután összetört három parkoló autót.

Kiss Ernő akkor azt állította, hogy autót ellopták és egy hasonmása vezette, mindezt pedig azért, hogy lejárassák. Az ügyben jelenleg is büntetőeljárás folyik ellene ittas vezetés és hatóság félrevezetése miatt. Kiss első nagyobb botránya a Teve utcai zsarupalota levizelése volt 1998-ban. Akkor az ORFK Központi Bűnüldözési Igazgatóságának vezetője volt. A vizelést - amit rögzített egy térfigyelő kamera - azzal magyarázta, hogy vízhajtó menedzsertabletta hatása alatt állt.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pszichoizé
2010. március 25. 15:56
Szorongás-->alkoholizmus-->leépülés Hogy nincs olyan szűrés, amelyik nem engedné ilyen magasra?
medve
2010. március 25. 15:30
Pedig a csávó nem is Jobbikos jelölt!
balbako_
2010. március 25. 15:10
Kultúr országokban már az első esetnél lefokozzák.most körül belül a posztos rendőrnél tartana.
StG
2010. március 25. 15:08
Az egyik blogban (talán a hadvédelem-ben) írtak róla, hogy sok szempontból zseniális szakember (lett volna), csak hát vannak ilyen problémák vele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!