Pörzsével, Hegedűssel és Morvaival ünnepelnek

2010. március 04. 11:38

A Jobbik március 15-én a Bajcsy-Zsilinszky úton tartja ünnepi rendezvényét. Felszólal a Gárda főkapitánya, Vona Gábor és a párt többi celebje is.

2010. március 04. 11:38
A Deák tér közelében, a Bajcsy-Zsilinszky úton ünnepel a Jobbik március 15-én délután háromtól. A rendezvényen felszólal ifj. Hegedűs Loránt református lelkipásztor, Kiss Róbert, az Új Magyar Gárda Mozgalom főkapitánya, Morvai Krisztina államfőjelölt és Vona Gábor kormányfőjelölt is. Az ünnepség házigazdája Pörzse Sándor lesz.

„A Fidesz politikusainak gyáva megfutamodása várható volt, hiszen 2006. október 23-án is ezt az utat választották. Az MSZP pedig a jövendő nagykoalíció kisebbik pártjaként igazodik nagyobb testvéréhez. A Fidesz átlátszó indoklása azért sem állja meg a helyét, mert a Jobbik rendezvényein eddig egyetlen alkalommal sem történt rendbontás. Szijjártó Péter és Lendvai Ildikó figyelmét is felhívjuk: március 15-e a Jobbiknak sokkal többet jelent annál, hogy a többi párt rendezvényével foglalkozzunk” - írja a Jobbik közleményében, reagálva a többi párt helyszínválasztására.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyg
2010. március 04. 14:24
Pörzse szellemi kvalitásait jól tükrözik a gyáva megfutamodásáról és a nagykoalícióról írt mondatai. Szerzőnk nem ad választ arra a kérdésre, mitől is futamodna meg a Fidesz és miért lépne koalícióra az MSZP-vel? Régen röhögtem ilyen jót. Lehet, ezentúl, ha rossz kedvem lesz, Pörzsét fogok olvasni.
slomovicz
2010. március 04. 12:38
Olvasom Pörzse kocsmai stilusú viszontválaszát, és Morvai értekezését a pöcsök körülmetéltségének fontosságáról, és ledöbbenek. Ennyire amatörök, alpáriak azok akiket nemrég még becsültem. Ez a stilus, nem egy politikushoz való! Azért mert az emeszpé és Gyurcsány az utóbbi nyolc évben a közbeszédben gátlástalanul használta, még nem ok arra hogy a jobboldalon is ez a kocsmai útszéli stilus napirenden legyen! Nem akarom a nyolc éves lányom fülét befogni, most ne figyelj oda mert a Pörzse bácsi- Morvai néni beszél a TV-ben. Jobboldali politikusok! Kicsivel több önkontrolt kérünk ha a népnek osztjátok az igét!!! Ezeket gyerekek is hallgatják!
medve
2010. március 04. 12:11
Várom a Jobbikos kommentelőket, akik kikérik maguknak, hogy ők nem szélsőségesek és nem antiszemiták. Sanyi és Hegedűs mester ezt a képet nagyon fogja erősíteni.
buckafej
2010. március 04. 11:57
Egy féléves tananyagra való figura a pszichológia szakon. Várom majd, amikor összevesznek a koncon és a ki a nagyobb magyar problematikán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!