MSZP-Jobbik gázspray-párbaj

2010. március 06. 18:01

Mesterházy várpalotai rendezvényén egy MSZP-s bácsi spray-zett a jobbikosokra, de egy nő visszafújt.

2010. március 06. 18:01
Gázspray-vel fújta le egymást az MSZP egyik szimpatizánsa és egy magát jobbikosnak nevező nő a szocialista Mesterházy Attila várpalotai fóruma után - jelentette a helyszínről szombaton az MTI munkatársa. Az MTI munkatársa úgy látta, hogy a szocialista szimpatizáns, egy idősebb férfi fújt először a fórum helyszíne előtt tartózkodó Mesterházy Attila ellen tüntető emberekre, és ezt egy nő, aki a Jobbik hívének nevezte magát, a nála lévő gázspray-vel viszonozta.

Előzőleg az 50 tagú csoport közbekiabálással zavarta meg Mesterházy Attilának a nőnapi rendezvényen elmondott beszédét, majd amikor a szocialista miniszterelnök-jelölt elhagyta az épületet, ott szintén demonstrálók fogadták és azt kiabálták: Hazaáruló!.

Budai Bernadett, az MSZP szóvivője az MTI-nek azt mondta, ő úgy tudja a helyi szocialisták tájékoztatása alapján, hogy szóváltás előzte meg a történteket: az MSZP egyik szimpatizánsa azt kérdezte a hazaárulózó csoporttól, vajon hogy lehet egy 35 éves ember hazaáruló.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states-2
2023. november 29. 13:12
Gigászok összecsapása.
Kündü
2010. március 07. 21:08
Ez nagyon tetszik!! Még a zsarukat kellene bevonni: a CNN külön breaking news-ban tudósítaná..:))) !
teglagyarimegallo
2010. március 07. 11:03
No, ilyen az, amikor a szélsőbal és a szélsőjobb összetalálkozik. Németországban elég gyakori az ilyesmi.
cutcopy
2010. március 07. 05:35
Állítólag a bácsi még aznap elismerően Jobbikos lett..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!