Morvai nem tűr tovább

2010. március 25. 20:01

A Jobbik EP-képviselője állítja, kifizette a kirótt parkolási bírságot, és épp egy rejtélyes okból a helyszínre érkező provokátor, a parkolási cég vezető munkatársa próbálta őt rábeszélni, éljen mentelmi jogával.

2010. március 25. 20:01

Az Index híre hazugság, az ellenem március 24-én kiszabott parkolási bírságot a helyszínen kifizettem s a mentelmi jogomra nem hivatkoztam. Mi több a bírságot annak ellenére fizettem ki, hogy a parkolási társaságnak - rejtélyes okból - a helyszínre küldött vezető munkatársa mindenáron arra próbált rábeszélni, hogy éljek mentelmi jogommal és ne fizessek. Az egész mentelmi jog témát a helyszínre irányított provokátor hozta fel - sikertelenül” - tudatta közleményében Morvai Krisztina.

Morvai gyalázatosnak tartja, hogy az elmúlt húsz évben politikus bűnözők sora követett el - főként a nemzeti vagyon kárára - súlyos gazdasági bűncselekményeket úgy, hogy a mentelmi joga mögé próbált bújni. A Jobbik Magyarországért Mozgalom programjának kiemelt céljai között van az ilyen cselekmények miatti elszámoltatás, valamint a politikusok mentelmi jogának megszüntetése. A Jobbik ellen, valamint a személye ellen indult rágalomhadjárat fő mozgatórugója szerinte a jelenlegi parlamenti pártok félelme az elszámoltatástól, a felelősségre vonástól.

A személyemet illető rágalmakat eddig szó nélkül tűrtem, ennek azonban most vége” - tette hozzá Morvai, aki jogi lépéseket helyezett kilátásba a „folyamatosan hazudozó” Index hírportállal szemben.

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
slomovicz
2010. március 26. 13:59
" kifizette a birságot, akkor miröl beszélünk?" Ennyi? Kész? Erröl eszembe jut a vicc ,amikor a parasztbácsi fogadott az ügyvéddel száz forintba, hogy a bácsi nem mer- beleszarni az ügyvéd táskájába. Ezután beleszart és kifizette a százast. Mi a tanuság? Megérte kifizetni a bácsinak a százast, de persze- a táska, tele van szarral. Ja- kifizette a birságot- miről beszélünk , jó érv.
Shulc
2010. március 26. 12:28
Ismét lelepleződött az áruló jobbikos. Ki akarja kerülni a bírságot, mi? Hát nem fogja. Mindenkinek be kell tartani a törvényeket.
kissapka01
2010. március 26. 11:23
Mégis miről beszélünk? Kifizette a bírságot, ennyi. A többit lehet magyarázni, jobbról is, meg balról is, de ennyi az, ami bizonyítható.
cutcopy
2010. március 26. 09:24
"A személyemet illető rágalmakat eddig szó nélkül tűrtem" Igen, ez visszafogott és csendes stílusához abszolút elképzelhető..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!