Lendvait is bántalmazta volna a Magyarok Nyilai

2010. március 04. 07:43

A Magyarok Nyilait lebuktató Benkő György állítása szerint Lendvai Ildikót is bántalmazta volna a szervezet - írja a Magyar Nemzet. A Jobbik továbbra is kiáll az előzetesben lévő Budaházy György mellett.

2010. március 04. 07:43
Benkő György hónapokon keresztül rögzített beszélgetéseket S. Józseffel, akit terrorizmussal és egyéb bűncselekményekkel gyanúsítanak. S. József még tavaly árulta el, hogy Lendvai Ildikó ellen is akciót szerveznek- egy belvárosi lépcsőházban bántalmazták volna. A Hunnia Mozgalom végül azért állt el szándékától, mert a támadást túl kockázatosnak ítélte meg. Benkő úgy véli, hogy a csoport más ismert politikust is bántalmazott volna.

A büntetőügynek tizenhét gyanúsítottja van, Budaházy Györggyel együtt tizenegyen vannak előzetes letartóztatásban. A Jobbik tegnapi sajtótájékoztatóján Morvai Krisztina elmondta, hogy a bűncselekmények gyanújába keveredett Budaházy György mellett továbbra is kiáll.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Xor
2010. március 04. 14:08
Nem tudom, hogy melyik állat rakta már be megint ezt a képet Lendvairól, de többé ne tegye! Majdnem leestem a székről, amikor megláttam. Szerintem simán megfutamította volna a közelébe merészkedőket :) Ez a Benkő nevű görény ideális esetben mennyit kaphat rágalmazásért, a hatóság félrevezetéséért, stb? Jó, tudom, parancsra teszi...
Honfi-fi
2010. március 04. 12:28
Épeszű ember, még bottal se piszkálná meg messziről, ezt a büdős banyát. Nemhogy a magyar nyilazók. Szánalmas.
tevevanegypupu
2010. március 04. 09:53
Es miert nem bantalmazta? Nincs labtorloje?
Dagobert
2010. március 04. 09:40
Érdekes terrorcsoport ez a Magyarok Nyilai. Minden tervüket előre, és minden tettüket utólag megtelefonálták egy nem is tag vállalkozónak. Bármit csináltak, és bármit terveztek arról van egy telefonos hangfelvétel. Láthatóan az utókornak dolgoztak, nem is a jelennek. És pont most, választások előtt, kampányidőszakban derül ezekre fény, kerülnek elő hangdokumentumok, "bizonyítékok"? Hogy mennyire üldözik szegényeket?! Eddig hol bödönöltek ezek a bizonyítékok? Eddig nem foglalkozott ezekkel senki? Tényleg mocskos egy durva ez a kampány! Elsősorban a bukottak részéről...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!