Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Komássy mellett kampányol Kuncze

2010. március 02. 14:21

Kuncze Gábor lesz a vendége Komássy Ákosnak, az MSZP VIII. kerületi képviselőjelöltjének egyik kampányrendezvényen. A volt SZDSZ-elnök elmondta: nem csinál ebből rendszert, Komássyval személyes okokból tesz kivételt.

2010. március 02. 14:21

Kuncze Gábor lesz a vendége Komássy Ákosnak, az MSZP VIII. kerületi képviselőjelöltjének egy csütörtöki kampányrendezvényen. Kuncze az Index azon kérdésére, hogy ez azt jelenti-e, hogy beszáll az MSZP kampányába, a politikus határozott nemmel válaszolt.

Mint elmondta, most azért tett különbséget, mert Komássy Ákos édesanyjával, Hortobágyi Évával régóta ismerik egymást. Hozzátette: nem csinál ebből rendszert, az MDF színeiben induló SZDSZ-esek mellett sem akar kampányolni, és a politikába sem akar visszatérni.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. március 02. 17:19
S most miért nem lepődök meg ezen??? Viszi amúgy a ciánkapszulát is magával???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!