Hősök teréből Hősnők tere

2010. március 04. 17:09

A Seres Mária nevével fémjelzett Civil Mozgalom a Nőnap alkalmából néhány órára szimbolikusan átkereszteli a Hősök terét Hősnők terévé. Céljuk, hogy március 8-án nőnapi Guinness-rekord kísérletükben több, mint ezer hölgyet köszöntsenek fel a férfiak.

2010. március 04. 17:09
A Hősnők tere elnevezésű akció akár Guinness-rekord is lehet, hiszen még soha sehol nem köszöntöttek fel ennyi hölgyet egyszerre. Seres hangsúlyozta: a Civil Mozgalom büszke arra, hogy a magyar politikai palettán nálunk szerepel a legtöbb nő, jelöltjeinek 40 százaléka hölgy. A Hősök terei program március 8-án 16 órakor kezdődik, Seres Mária pedig bízik benne, hogy minél több hölgy és párja együtt ünnepel majd, és ezzel kifejezi a civil összefogás erejébe vetett hitet és a női szerep elismerését.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trust
2010. március 05. 07:46
Na végre valaki, aki ugyanazt érzi, mint én. Utálom, bár én több okból is, de egyébként a Valentin napot ugyanúgy nem szeretem, nem érdekel.
gentry
2010. március 04. 18:23
Sosem fogom megérteni, hogy ezt a rossz komcsi ünnepet miért nem sodorta el a rendszerváltás... Borzalom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!