Fürst György

2010. március 12. 17:03

Van a szocialista-szabaddemokrata hálózatnak egy olyan altípusa, akiknek az arcára van írva egy kiadós panama vagy más fehérgalléros bűncselekmény, némi parizerrel a hajtókában. Fürst se jobb arc ennél.

2010. március 12. 17:03

Terézváros hagyómikije, az egykori alpolgármester nagyban utazott: a gyanú szerint vastag arcbőrrel 2004. júniusában képviselő-testületi előterjesztést tett az önkormányzat tulajdonában álló Andrássy úti ingatlannak - versenytárgyalás mellőzésével - egy kft részére 150 millió forintért történő elidegenítésére. Ezzel szemben az önkormányzat által felkért értékbecslő az ingatlan lakók nélküli értékét 695 millió forintban határozta meg.

A kerület érdekeit semmibe vevő, az önkormányzati vagyont pőre módszerekkel elbűnöző politikus még meggyanúsítása után sem maradt csöndben: panaszt tett, azt sérelmezve, hogy az ügyészség nem volt tekintettel az általa korábban már hivatkozott diplomata státuszra. Fürst a Külügyminisztériummal fenyegetőzik, de kétlem, hogy az egyre keményedő ügyészséget ez meghatná. 

Elszámoltatást!

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alf
2011. május 31. 09:08
BEAST-1 http://varosban.blog.hu/2010/11/01/a_legbrutalisabb_auto_budapesten (nem offtopic)
ÁrPi
2010. március 13. 16:45
Nem tudom hányan jártok-keltek pl a pesti reklámfelületek közelében, de több hónapja (tán az EP választások óta) kint van rettenetes például a metrófalakon a Hetek újság (a Hitgyüli lapja) posztere: " Ubanga az ubangáké! " Noshát barátaim a Rejtő_Jenőben! http://www.hirszerzo.hu/cikk.rejto_jeno_nem_halt_meg_a_kozep-afrikai_koztarsasag_eu-hoz_delegalt_nagykovete_a_gyanusitott_mszp-s.143237.html Itt a hirszerzo.hu cikke idézi a wikipediát: "1958. december 1-jén Ubangi-Shari gyarmat autonóm terület lett a Francia Közösségen belül és felvette a Közép-Afrikai Köztársaság nevet." NE ENGEDJÜK HOGY AZ UBANGÁK GYARMATOSÍTSÁK fővásrosunk VI. kerületét, illetve ha már úgy esett akkor szabadítsuk fel az iga alól!
StG
2010. március 12. 19:22
Azért azt meg kell hagyni, gondolt a jövőjére is: Vesz magának egy diplomatastátuszt valamilyen érdekes afrikai országban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!