Életveszélyben van Kiss Ernő

2010. március 26. 08:00

A csütörtök hajnalban megtalált ex-tábornokot a Honvéd Kórház intenzív osztályán mesterségesen altatják életveszélyes koponyasérülése miatt.

2010. március 26. 08:00
Kiss Ernőt a XII. kerületben, az utcán találták meg vérző fejjel csütörtökön hajnalban, a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A nyugalmazott tábornok állapota életveszélyes, mesterségesen altatják a Honvéd Kórház intenzív osztályán - közölte a HavariaPress. Kiss Ernő ittas vezetés miatti büntetőpere a múlt héten, pénteken kezdődött a Fővárosi Bíróságon. A megvádolt tábornok a tárgyalás kezdetén egy levelet adott át a bíróságnak, melyben azt állította, életveszélyesen megfenyegették őt és ügyvédjét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kiss Ernő ma hajnali kórházba szállításával kapcsolatban nem látta indokát a nyomozás megindításának, mentők ugyanis nem jelezték feléjük, hogy a tábornok koponyáján bántalmazásból eredő sérülések lennének.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Silcon
2010. március 26. 10:04
A karrierje vége felé lett alkoholista ez az ember. Nem tudható, hogy ennek mi volt a kiváltó oka. Még az is lehet, hogy mint a K&H ügyben sütivel "lekenyerezett" főrendőre valamelyik ügyben "túl messzire ment". Draskovits ellen is leállított Horn egy nyomozást.
medve
2010. március 26. 08:55
Tegnapi poénkodós megjegyzéseimet visszavonom a helyzet tükrében.
balbako_
2010. március 26. 08:52
Meddig kell egy krónikus alkoholistát pátyolgatni, lefokozni kirúgni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!