Visszakozott Veres

2010. február 23. 08:13

A keleti kapcsolatokért felelős kormánybiztos azt állítja, mégsem az MSZP fizette makaói kiruccanását, hanem saját maga. Titkárságvezetője, Dobolyi Alexandra sem az európai szocialisták pénzén utazott. Veres elmondta, mongóliai útja fontos államérdeket szolgált.

2010. február 23. 08:13
Veres János elsőre letagadta, hogy Makaón járt volna, hétfőn azt mondta, saját zsebből fizette utazását titkárságvezetőjével, Dobolyi Alexandrával. Arra nem adott magyarázatott, hogy elsőre miért tagadta le az utazást, és hogy titkárságvezetője miért hazudta még hétfőn is azt, hogy Veres utazását az MSZP fizette. Dobolyi már a botrány kirobbanásakor azt állította, hogy útját az európai szocialisták (PES) finanszírozta, míg Veresét az MSZP. Ezt azonban mind a PES, mind az MSZP tagadta.

Veres a nem kívánt nyilatkozni az út részleteiről, arra hivatkozván, hogy az magánútnak minősül. Mongóliai útjáról azt állította, hogy azon más minisztériumi alkalmazottak is elkísérték őket. Állítása szerint az út „fontos államérdeket” szolgált, de nem árulta el, hogy mit. Mongóliában négy magyar vállalkozás, köztük egy, lepkegyűjtőknek szakmai programokat szervező cég működik.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2010. február 23. 11:18
Jani a trükök ezreit alkalmazta, de erről nektek nem kell tudnotok!/öszödi szellemóriás/
bogyo01
2010. február 23. 11:06
ezt érdemes megnézni: http://www.youtube.com/watch?v=g0tbbas9nxI&feature=related jani és alexandra! (L)
iMan
2010. február 23. 10:48
Saját pénzből,államérdek... meglepődnék,ha igaz lenne...
StavrosMenace
2010. február 23. 10:16
Nem az a baj, hogy makaóban töcsköl, hanem az ,hogy nem csinált semmit + amikor kiderül még tagad is. Hogy állt ennek fel, ha most sincs?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!