Ügyvédje szerint Zuschlag nem maffiózó

2010. február 17. 11:19

Ugyan elismerte a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon Zuschlag János ügyvédje, hogy védence bűncselekményt követett el, de szerinte nem maffiózó, nem hozott létre bűnszövetkezetet.

2010. február 17. 11:19
Az elsőrendű vádlott nem hozott létre bűnszervezetet, mert a politikai pártokhoz kötődő ifjúsági szervezetek finanszírozására mindenki az általa is alkalmazott módszert használta - érvelt védőbeszédében Kovács M. Gábor ügyvéd a Zuschlag János és társai ellen zajló perben.

Kovács M. Gábor arra kérte a bíróságot, hogy a bűnszervezetben elkövetett bűncselekmény, és az üzletszerűen elkövetett bűncselekmény vádjai alól mentse fel védencét. Az ügyész súlyos fegyházbüntetést kért az ex-szocialista politikusnak.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2010. február 17. 19:14
"mindenki az általa is alkalmazott módszert használta" Nocsak micsoda információ?! Hát akkor bizonyítékképp tessen felsorolni azt a "mindenkit"..!
miloka
2010. február 17. 15:16
Ügyvéd úr! Van egy mondás: aki korpa közé keveredik, megeszik a disznó. Cusi a disznók biztatására keveredett bele a korpába. Egy nagy lúzer, a többi vádlottal együtt. Amikor lebukott nem Sipánkához és Böszméhez kellett volna rohangálnia a pártközpontba, hanem részletes ( nevekkel, adatokkal) beismerő vallomást tennie. ( bár ez lehet valamilyen "véletlen" baleset alapja lett volna?)
röviden
2010. február 17. 13:59
Tényleg nem hozott létre bűnszövetkezetet. Egyszerűen belépett.
röviden
2010. február 17. 13:57
Tényleg nem hozott létre bűnszövetkezetet. Egyszerűen belépett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!