Szegedi: „ezrek lesznek felakasztva”

2010. február 17. 10:37

A Jobbik alelnöke szerint vér folyhat, ha pártja nem tartja békés mederben a folyamatokat.

2010. február 17. 10:37


„Egy merészebb gondolatot is megengedek önöknek. Lehet, hogy a Világbankot pont azok az off-shore cégek finanszírozzák, akik felvetetik a hitelt. Sőt, elég valószínűnek tűnik. Hát kié a Világbank, mi az, hogy egy világbank? Hát nyilván a Világbank és a Nemzetközi Valutaalap mögött is pénzügyi tőke áll, mégpedig egy olyan pénzügyi tőke, amely ezen keresztül mossa tisztára a pénzt. És ehhez pedig mi asszisztálunk”

„Az én meggyőződésem, nem a Jobbik meggyőződése, hanem az én meggyőződésem, ha itt a Jobbik most nem tesz normális keretek között békét Magyarországon, akkor itt patakokban fog folyni a vér, és a Duna mellett ezrek lesznek felakasztva”„a Jobbik még egy utolsó kísérletet tesz arra, hogy ezt a békés mederben tartsuk. Ezeket a próbálkozásokat.”

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2010. február 18. 13:25
Gondoltam bekukkantok, hol tart a tudósklub megbeszélése, de látom nem vergődtetek zöldágra.
sunázó
2010. február 18. 07:49
"...olyan énekeket énekelnek, amik kigúnyolják a keresztény családmodellt, és dicsőítik a homoszexualitást, illetve a deviáns viselkedésformákat." Hát először is a jó kurva anyádat szar zsidó buzi! Ha te gúnyolod a keresztény családmodellt, akkor takarodj a metszett faszú fajtársaidhoz Gázába, de ahhoz gyáva szar vagy, mert tele a gatyád, hogy egy eltökélt arab megszabadít kedvenc házi készítésű bombájával a metszett mütyürkédtől. Mellesleg a szóban forgó mütyürt nem ártana néha megsuvickolni, miután kihúztad a faterod ánuszából, mert ide érzik a családi szarszagotok.
Nemhivo
2010. február 18. 07:04
....ez a csanigyerek nem a torgyán valamelyik "szerelemgyereke"? ...mármint az esze, meg az alkata is olyan torgyános...(A híveiről nem is beszélve..)
Bemmbemm
2010. február 17. 23:15
Elnézést, hogy megint egy linkkel pofátlankodok, de ki kellett írnom magamból azt, amit ezekben a kommentekben és egy Mandíner blogos poszt kommentjeiben tapasztaltam: http://nemzeti-radikal.blog.hu/2010/02/17/legyen_vege_az_ellensegeskedesnek Aki elolvassa, annak előre is köszönöm a rám szánt néhány percet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!