Mit keresett Veres és Dobolyi Makaóban?

2010. február 19. 09:22

Veres titkárságvezetője szerint az európai és a magyar szocialisták küldték őket oda tavaly decemberben, a pártok azonban erről nem tudnak. Az út a MeH hivatalos utakat részletező listáján sem szerepel.

2010. február 19. 09:22
Veres János egykori pénzügyminiszter és Dobolyi Alexandra egykori európai parlamenti képviselő sétál egy ázsiai város utcáján - ez látható azon a fényképen, amelyet a Blikk közölt pénteken. Ha a MeH hivatalos utazási listáján nem szerepel, akkor azt jelenti, hogy nem voltam külföldön – mondta a lap érdeklődésére a volt pénzügyminiszter. Veres arra csak személyesen tud válaszolni, hogy magánútra vitte-e beosztottját, meg kell győzödnie ugyanis arról, hogy a felvétel valódi-e.

Dobolyi Alexandra viszont megerősítette: mindketten jártak az ázsiai városban, Makaó Kínához való visszacsatolásának 10 éves évfordulójára utaztak ugyanis az ázsiai városba. „Én az Európai Szocialista Pártot képviseltem, mivel elnökségi tag vagyok, Veres János pedig az MSZP-t képviselte, mivel ő ott elnökségi tag” - mondta Dobolyi. Verziója szerint az egész rendezvényt a kínai kommunista párt szervezte, amire az európai pártcsaládokat is meghívták.

Az Európai Szocialista Párt szóvivője ezzel szemben azt mondta, hogy ők senkit nem küldtek Makaóban rendezett ünnepségre. Az MSZP szintén azt közölte, hogy részükről senki nem járt ott.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
slomovicz
2010. február 20. 11:06
Ez a jani, egykori Méhhulladék kereskedő, ilyen piti kis szánalmas alak? És- még most is hazudik, hogy ez nem került közpénzbe? Az- hogy csalja az asszonyt legyen az Ö problémájuk, de miért kell ezt nekünk fizetni? Ez- nem hűtlen kezelése, a közpénznek- ügyész úr?
JohnMcCain
2010. február 20. 00:41
közpénzből kefélni. wow
medve
2010. február 19. 16:26
Na, elmúlt az ópium hatása: http://www.origo.hu/itthon/20100219-veres-elismerte-hogy-jart-makaoban.html
honphibu
2010. február 19. 13:03
Nos, Makao, történelmileg az ópiumszívók fővárosa, egykori kereskedelmi központja. Nem csodálom, hogy Veres így nem emlékszik rá, hogy ott járt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!