Mégsem lépnek ki a fővárosi MDF-esek

2010. február 25. 21:36

Az MDF budapesti választmányának több tagja úgy döntött, nem lépnek ki a pártból, hanem levelet küldenek a párt elnökségének és az országos választmánynak, melyben leírják, hogy jogszerűen váltották le a budapesti elnököt. Javaslatot tesznek a kerületi képviselőjelöltekre is.

2010. február 25. 21:36
Az MDF budapesti választmányának több tagja csütörtökön úgy döntött, nem lépnek ki a pártból, hanem levelet küldenek a párt elnökségének és az országos választmánynak, melyben azt írják majd, jogszerűen hívták vissza tisztségéből Lévai Zoltán budapesti elnököt. A levélben javaslatot tesznek a kerületi képviselőjelöltekre is.

Az MDF-ért aggódva szeretnék, ha jogszerűen működne a párt elnöksége, mondta csütörtöki ülésen résztvevő egyik tag az MTI-nek. A kerületi szervezetek 60-70 tagja írná alá a levelet, amelyet a jövő hét elején küldenének el az MDF elnökségének és az országos választmánynak.

Az ügy előzménye, hogy az MDF budapesti választmánya visszahívta tisztségéből Lévai Zoltán elnököt és új elnöknek Szegner Lászlót választották. Dávid Ibolya másnap felfüggesztette öt kerületi szervezet működését. Az országos választmány február 19-én pedig úgy döntött, hogy április 25-ig magához vonja a budapesti választmány jogkörét, a budapesti választmány elnöke Lévai Zoltán maradt. Egyúttal visszaállították az összes fővárosi kerületi szervezet működését.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2010. február 26. 07:10
Nem tudom ezek valami pénzt kapnak a pozíciójukhoz? Lassan mindegy, mert ez egy komédia, vagy inkább szomorújáték. Olyan ocsmányul, nyíltan kiviláglik az önös érdek, mert ez a párt azért van, hogy Dávidnak, Herényinek legyen helye a Parlamentben. Az ország érdekéről szó sincs. Pedig valaha tiszta szándékkal indították.
mefisto
2010. február 26. 01:09
Puhapöcsök.
Lion
2010. február 26. 00:55
Levelet írnak? Na ne röhögtessenek ezek a beszariak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!