Lázadás az MDF-ben!

2010. február 11. 21:08

Rendkívüli ülésen váltotta le a fővárosi elnökséget az MDF budapesti választmánya, a döntés az MDF-SZDSZ együttműködés végét jelentheti - értesült az Index.

2010. február 11. 21:08
Rendkívüli ülésen váltotta le a fővárosi elnökséget az MDF budapesti választmánya - értesült az Index. A fővárosi MDF éléről menesztették Lévai Zoltánt, és új elnököt választottak Szegner László, III. kerületi alpolgármester személyében.

Három hete a testület a pártvezetés elvárásainak eleget téve Lévai irányításával megszavazta az SZDSZ-szel való együttműködést. Csapody Miklós akkor erre mondott igent, ma viszont már Lévai menesztésére szavazott. Az új összetételű budapesti elnökség arról is döntést hozott, hogy a jövő héten átírja a fővárosi listát, ami a Dávid Ibolya nevével fémjelzett SZDSZ-es választási szövetség végét jelentheti.

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2010. február 12. 11:26
Sikerül a felülmulhatatlan Torgyánt a párton belüli anarchiában überelni. Azon vitatkozni, hogy közülük kinek mi az érdeke, teljesen felesleges, mert mindegyik az utolsó szalmaszálban kapaszkodik. Egyébként megyénként és a fővárosban is kell néhány egyéni jelölt 750 kopogtató cédulája- postaládából kilopva vagy hamisitva is jó- mert anélkül nincs területi lista, ha az nincs elég, nincs országos lista. Csalni szabad, mert az uj OVB összetétele garantálja hogy nem lesznek elmeszelve. Ezt bizonyitja az is, hogy az utóbbi két hétben a királyi és keteskedelmi TV-k.-ben az MDF-esek egymásnak adják a kilincset. A jelek arra utalnak, az MSZP részére se tul sikeres a gyüjtögetés, mert különben hagynák az MDF-et tovább hencegni, de biztos gondok vannak. Ehhez adalék a Szanda Ipse uj közvéleménykutatása: veszit a Fidesz a népszerüségéből. Elvtársak! A remény hal meg utoljára.
Bence24
2010. február 12. 10:33
Azt hiszem a budapesti MDF-ellenzék ezzel e lépésével - talán maga sem tudja, de - középtávon is új irányt szabott a magyar pártrendszer fejlődésének: az MSZP ismét megerősödhet és érdemtelenül monopolizálhatja a "se Orbán, se Jobbik" tábort. A szabad piacgazdaság hangja pedig ciklusokra eltűnhet a parlamentből. Biztosan megérte?
Bummer
2010. február 12. 10:25
Ezek a nagyszerű gerinces politikusok, Csapodyval az élen.
honphibu
2010. február 12. 09:40
Mióta Lengyel Zoltánt kinevezték pénztárnokká, az a maradék MDF szavazó is rájöhetett, ez egy olyan bohócpárt, amely a Tasnádit is megtehette volna ezzel az erővel, mert, hogy ész érv nincs mögötte, az biztos. Szinte látom, ahogy Lengyel kiporciózza a zsebpénzt a Fodor Gábornak. :) Úgyhogy az MDF-re időt, cikket, írást és olvasást pazarolni kidobott idő, olyan rövid az élet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!