Jobbik-jelölt: Polgárháború lesz!

2010. február 10. 14:55

Michl Miklós, a párt képviselőjelöltje szerint polgárháború lesz, amennyiben a politikai elit még egyszer elárulja a népet. Azonban ez szerinte nem baj, mert a vérontás tiszta helyzetet teremt és egyszerűbbé válnak a dolgok.

2010. február 10. 14:55
Michl Miklós, a Jobbik képviselőjelöltje Vértessomlón tartott lakossági fórumon elmondta: polgárháború lesz, amennyiben a politikai elit még egyszer elárulja a népet. Ez azonban szerinte nem baj, mert a vér tisztulást hoz, a vérontás tiszta helyzetet teremt, egyszerűbbé válnak a dolgok - tette hozzá megnyugtatásképp.
 
Michl továbbá kifejtette, hogy a NASA felmérte Európa geometriai középpontját, mely szerint ez a Csepel-sziget északi csücskén van, éppen ott, ahová Demszky Gábor Magyarország legnagyobb szennyvíz tisztítóját építtette. A Jobbik Komárom-Esztergom 2. számú választókörzetének egyéni országgyűlési képviselő jelöltje 1989 tavaszától rövid ideig az MDF tagja volt. Hat gyermek édesapja, a katolikus egyház életében tevékenyen részt vesz, jelenleg pedig éjjeliőrként dolgozik.
 
Egy korábbi kampányrendezvényen Michl evangéliumi történetet hozott párhuzamba pártjával. Szójátékában azt magyarázta: „Márta és Mária ott volt, mikor a Mester tanított. Márta csak tett-vett, Mária pedig hallgatta a názáretit, aki megszólítva Mártát azt mondta, hogy »Mária a Jobbikot választotta«”.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gutman
2010. február 11. 14:03
"Csakhogy a forradalom sem polgárháború, pl. 56-ban is volt forradalom, vagy 1848-ban, de polgárháború egyik esetben sem volt. Ahogyan nem lesz most sem."-te most komolyan mi a francról beszélsz??? 1848-ban a habsburgok ellen harcoltunk,míg 1956-ban az oroszok(szovjetek) ellen...külső hatalommal szemben. Romániában+egymást lőtték a román állampolgárok...
kanpalisoda
2010. február 11. 13:52
Az a félelmetes, hogy már az ilyen nagy horderejű kiszólásokat is feljegyzik. Hát már mindenütt van egy "krónikás"? Vagy a Nagy Tesó? Kellemes adatkezelést kívánok a gumiszobában!
savanyú józsef
2010. február 11. 13:22
Még mindig várom a választ a kérdésre, hogy ha lesz polgárháború, akkor konkrétan ki fog harcolni egyik oldalon, ki a másikon, és milyen eszközökkel??? Mert anélkül ködszurkálás az egész, bár jól hangzi, hogy húúúú, polgárháború.
honphibu
2010. február 11. 07:44
A kommentek sokkal szórakoztatóbbak, mint ez a MichlMiki. Ezek is megérnének valahol egy főcímet, de legalábbis egy válogatást mindenképpen a Mandiner szerkesztőitől!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik