Gyanúsítottat indít az MSZP

2010. február 04. 14:44

Fidesz: Hatvani Csaba lépjen vissza a jelöltségtől.

2010. február 04. 14:44
Illés Zoltán, az ellenzéki párt VI. kerületi képviselőjelöltje felszólította a fővárosi MSZP-t, hogy hívja vissza a VI. kerületi képviselőjelöltjüket, mert Hatvani Csaba két büntetőügyben is gyanúsított.

Hatvani egy Andrássy úti ingatlan kapcsán, nagy kárt okozó hűtlen kezelés miatt indított nyomozásban, illetve a VI. kerületi kerékbilincselési botrány kapcsán hivatali visszaélés miatt kezdeményezett nyomozásban gyanúsított.

A Fidesz szerint elfogadhatatlan, hogy egy gyanúsítottat indít az MSZP képviselőjelöltként. A sajtótájékoztatón megjelent Hatvani Csaba is, aki elmondta, hogy a kerületi MSZP-szervezet a gyanúsítások után is megerősítette indítását a választásokon. Illés Zoltán szerint viszont ez nem változtat a gyanúsítások tényén és fenntartják felszólításukat.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iMan
2010. február 04. 17:11
Asszem ebben a kampányban az lenne a legnagyobb meglepetés,ha az MSZP most az egyszer igazat kezdene odamondogatni.
cutcopy
2010. február 04. 15:19
Na de hát Hatvani meg azt monda hogy ő ártatlan..
honphibu
2010. február 04. 15:15
"A Fidesz szerint elfogadhatatlan, hogy egy gyanúsítottat indít az MSZP képviselőjelöltként." Ezt az MSZP is tudja, éppen ezért nem egyet, hanem csaknem valamennyi körzetben azt indít.
medve
2010. február 04. 15:06
Egyébként nem hangzik demagógnak a Fidesz felvetése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!