Elfogták Fuzik Zsoltot

2010. február 04. 07:25

A szökésben lévő BKV-igazgató Szegeden bujkált.

2010. február 04. 07:25
A rendőrség honlapjára felkerült közlemény szerint a férfi Szegeden bujkált, amikor a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) nyomozói és az RRI Sólyom bevetési alosztálya szerdán elfogta. A férfit 2009. december 4-e óta körözték. A rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezi előzetes letartóztatását. A BKV volt informatikai igazgatója ellen korábban országos, majd európai elfogató parancsot adtak ki. F. Zs. megalapozottan gyanúsítható „gazdálkodó szervezet önálló intézkedésre jogosult dolgozója által elkövetett” vesztegetés bűntettével, amelynek büntetési tétele 1-től 5 évig terjedő szabadságvesztés - írja a közlemény.

A vesztegetési ügy tavaly pattant ki, amikor a rendőrség házkutatást tartott a BKV székházában. A rendőrök egy informatikai szerződést kerestek, feltételezések szerint ebből osztottak volna vissza több millió forintot, ezt vehette át a vesztegetés közben tetten ért jogi igazgató, Sziebert György. Rényi-Vámos Krisztina, a Budapest Airport Zrt. jogi vezetője és Sziebert előzetes letartóztatásba került, mindkettőjüket bűnszövetségben elkövetett vesztegetéssel, csalással és hűtlen kezeléssel gyanúsítják. A rendőrség ezután többször kereste a BKV informatikai igazgatóját, aki azonban az idézésekre nem jelent meg, mert állítása szerint Ausztriában síelt és közben megbetegedett.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
xsax
2010. október 30. 22:45
Fuzik János és Fuzik Zsolt rokonok? Elég gyanús,de erről nagyon hallgatnak..
cruz
2010. október 21. 18:46
Ez a Fuzik a Vitézy Dávidka "bikája"! 2 buzeráns.
Protonmozes
2010. február 04. 15:06
@Teknős: Érdekes dolgok ezek... mert hogy: Fuzik Zsolt annak a fideszes BKV FEB delegáltnak, Vitézy Dávidnak a homoszexuális szeretője, akinek a nagybátyja a Helyi Témás "sajátjával elnézőbb az ember" Vitézy Tamás. Mint tudjuk, a BKV nagy összegű szerződéseket kötött a Témával is... De a szálak másfelé is mutatnak. A meleg fideszes Dávid apjának első felesége Orbán Viktor anyjának a testvére volt, a kapcsolat máig gyümölcsöző. Az említett első feleség másik házasságából született Vitézy Zsófia, aki a Reform c. lapot vitte csődbe, ma pedig a HírTV műsorvezetője és a Magyar Nemzet rovatvezetője. Összeér ami összetartozik... Szép kis család!
Teknős
2010. február 04. 10:50
Másoldalról: egy informatikai vállalkozó ismerős mesélte, hogy 2005 táján megkereste egy államtitkár és a következő üzletet ajánlotta neki: Állítson ki számlát 20 millió forintról és adjon oda neki 17 milliót. A három millió forint, ami az övl maradhatott volna, még a költségeit sem fedezte volna. Ennek a Fuziknak sem volt annyija, hogy új életet kezdjen valahol...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!