A Jobbik a zsidó pártokrácia képződménye

2010. február 15. 09:39

A hungaristák biztosra veszik, hogy a Magyar Gárda tagjai csatlakozni fognak a „napjainkban formálódó új rendhez”.

2010. február 15. 09:39
Az elmúlt héten a Magyar Cserkészszövetség táborában tartott becsületnapi megemlékezést a Magyar Nemzeti Arcvonal nevű hungarista formáció - a rendőrség ugyanis megtiltotta, hogy ezt közterületen tegyék. A rendezvényen néhány száz fő vett részt. Képviseltette magát a szervezőkön kívül a Pax Hungarica mozgalom és a Magyar Gárda jobbikos „új” és az abból kivált őrző szárnya is.

Ifj. Győrkös István, a MNA egyik vezetője nyilatkozott a rendezvény után. Szerinte a szkinhedek „létszámnövelésre alkalmasak, munkavégzésre nem”. Elismerte, hogy a hungarizmus sok rokonságot mutat a nemzetiszocialista eszmerendszerrel, mégis más: „a magyar lélekből született a magyar ember számára”. A hungaristák a Jobbikot is a „zsidó pártokrácia” képződményének tekintik, ifjabb Győrkös István ugyanakkor biztosra veszi, hogy a Magyar Gárda tagjai csatlakozni fognak a napjainkban formálódó új rendhez - a hungarista munkástársadalom ideájához.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iMan
2010. február 15. 15:06
Megjelentek az igazi szélsőségesek. Köszönjük Emeszpé! De kurvára,tényleg!
kanpalisoda
2010. február 15. 14:40
Mi ez a szarkeverés ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!