Warvasovszky nem indul a választásokon

2010. január 25. 17:05

Székesfehérvár MSZP-s polgármestere így tiltakozik a megszorítások ellen.

2010. január 25. 17:05
Lemond a nagypolitikában való részvételről, és sem pártlistán, sem egyéni választókerületben nem indul az áprilisi országgyűlési képviselő-választáson Warvasovszky Tihamér, Székesfehérvár polgármestere, aki korábban az MSZP, az SZDSZ és a Fehérvári Polgárok Egyesülete támogatásával nyerte el tisztségét.

Warvasovszky Tihamér döntését azzal indokolta: nem tudja megtenni, hogy a parlamentben megszavazza a helyi közösségeket, civilszervezetek és önkormányzatokat súlyosan érintő, megszorító intézkedéseket, majd a város vezetőjeként tiltakozik ugyanezen döntések ellen. Mint írja, választania kellett az országos politika és a helyi érdekek képviselete között, és ő a várost, Székesfehérvár polgárait választja.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csi
2010. január 26. 03:19
Ez korrekt eljárás. A többi polgármester is követhetné.
turner
2010. január 25. 21:29
Jómagam (fehérváriként) soha nem értettem, hogy ez a faszi mit keres az MSZP-ben... Több, mint 20 évig laktam Budapesten, 5-6 éve lakom Székesfehérváron (ill. környékén) de össze sem lehet hasonlítani Demszky ámokfutását Warvasovszky munkájával. Jó arc az öreg és örülök, h nem képviseli többet ezt a mocskos pártot...
iMan
2010. január 25. 18:29
Van még tisztesség!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!