Tovább küzd a Sláger

2010. január 19. 07:26

Ma folytatódik a Sláger Rádió kontra ORTT polgári per a Fővárosi Bíróságon.

2010. január 19. 07:26
A Sláger Rádió a tavaly őszi országos kereskedelmi rádiós frekvenciapályázat eredménye miatt perli az ORTT-t. A pályáztatás során az addig a Sláger által használt frekvenciát a Neo FM koncepciójával pályázó FM1 Konzorcium, míg a Danubius hullámsávjának használati jogát az Advenio Zrt. által működtetett Class FM nyerte el a következő hét évre.

A frekvenciapályázatok miatt - a Danubius által az ORTT ellen - indított másik perben a Fővárosi Bíróság január 5-én kihirdetett elsőfokú, nem jogerős döntésében kimondta: jogsértő volt, hogy az ORTT tavaly őszi frekvenciapályázatán a Class FM kapott országos kereskedelmi rádiós műsorszolgáltatási jogosultságot. Ugyanakkor a Danubius keresetének több pontját elutasította a bíróság. (MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!