Tévében üzent a védencének

2010. január 24. 11:03

A Mokkában szólította föl bujkálásra a szökött bűnözőt annak ügyvédje.

2010. január 24. 11:03
A Mokka című műsorban szólította föl Magyarország egyik legveszélyesebb bűnözőjét az ügyvédje, hogy rejtőzködjön el az igazságszolgáltatás elől. A házi őrizetből megszökött Magyar Róbertnek azt tanácsolta a jogi képviselője, hogy lehetőleg három évig maradjon szökésben.

Liptai Klaudia ugyanis a műsor végén a következőt kérdezte: „Ügyvédnő, utolsó kérdésként: nagyon sokszor van olyan, hogy akár lehet, hogy minket néz most ebben a pillanatban Magyar Róbert. Ön mint a jogi képviselője mit üzenne neki?” Lakatos Csilla ügyvéd erre a következőt válaszolta: „Én pillanatnyilag azt üzenném neki, hogy ha már így döntött, és ezt vállalta, akkor addig semmilyen módon ne jöjjön vissza, illetőleg adja fel magát, ameddig ebben az ítéletben jogerős ítélet nem fog születni, amit én körülbelül 3 évben prognosztizálok”. A műsorvezető erre így válaszolt: „Ügyvédnő, ez bátor kijelentés volt”.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bmucsai
2010. január 24. 17:15
Ha az ügyvédi kamara nem rúgja ki az ügyvédet, a jogállamnak annyi! Ha a TV2 nem rúgja ki azonnal Liptai Claudiát, távoznia kell a magyar országi média piacról! Azonnal!
kinai
2010. január 24. 13:30
Nem tudom, emlékszik-e rá valaki: ez az M. Róbert akkor lett igazi celeb a baloldali sajtóban, amikor a 2006-os választási kampányban a 168 óra leközölt két közös fényképet róla és Orbán Viktorról. A képek egy nyilvános bulin készültek egy étteremben, ahol bárki fotózkodhatott Orbánnal; arra jók voltak, hogy a Népszava és társaik az ellenzéki pártvezért a véreskezű Fekete Sereg tagjának tüntessék fel épp a kampány legdurvább szakaszában. (Bővebben lásd: http://mandiner.blog.hu/2009/06/12/sotetseg_delben_10.) Kiváncsiak vagyunk, hogy ez a régi, s már eredetileg is izzadságszagú ügy mikor kerül ismét elő. Egyelőre a szocik 1999-nél tartanak (Kaya Ibrahim, 19.000 forint a nyugdíjasoktól, szőlőbányák), de mérget vennénk rá, hogy hamarosan M. Róbert és Orbán Viktor élettársi kapcsolatáról is újra olvashatunk itt-ott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!