Szili hiteles baloldalt építene

2010. január 25. 19:31

Szembe nézne a múlttal és kijavítaná a „a statikai problémákat”.

2010. január 25. 19:31
Az Országgyűlés volt elnöke a Szövetség a Jövőért Mozgalom Tiszalökön megtartott hétfői fórumán beszélt erről. Szili Katalin leszögezte: a múlttal való, őszinte szembenézés kell ahhoz, hogy a magukat baloldalinak valló emberek egy erős, hiteles, a társadalom bizalmát élvező baloldalt tudjanak építeni, amely sikeres lehet a 2010-es választásokon. A szervezet egy szövetséget ajánl a civileknek, társadalmi szervezeteknek és minden baloldali érzelmű embernek, s új politikát építve próbálja megszólítani azokat, akik az elmúlt esztendőkben elfordultak, reményüket vesztették a baloldaliságban.     

A volt házelnök szerint van igény arra, hogy „a statikai problémákat” kijavítsák, s egy időszakot lezárva elkezdődhessen a hiteles baloldal felépítése. Hozzáfűzte: fontos, hogy a Szövetség a Jövőért Mozgalomhoz csatlakozók ne csak a voksukkal, hanem a hitükkel is kiálljanak a baloldal mellett. A szocialista politikus szólt a szervezet programjáról is, amelyben hangsúlyos szerepet kap a munkahelyteremtés, a szociális és megélhetési biztonság megteremtése. A szervezet harcot hirdet a korrupció ellen, és célul tűzte ki a gazdaság kifehérítését is. (MTI)

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kappel
2010. január 26. 11:40
azt lehet tudni hányan voltak a tiszalöki fórumon? és mekkora volt az átlagéletkor?
sky.net
2010. január 26. 09:55
ideje levonni a történelmi tanulságokat komcsi disznóól nem statikai okok miatt bűzlik, és bárhogy is takarítják, illatosítják szegfűvel, mindig is büdös disznóól marad ez a mindenkori lakók valamilyensége miatt van...
nyg
2010. január 26. 07:28
Engem azért érdekelne, hogyan akar Szili a választásokig "őszintén szembenézni a múlttal"? Lehet, hogy ennek eszköze a svéd nyugdíjasokkal való riogatás?
Honfi-fi
2010. január 26. 06:13
Nos, hát igen, a kiásott csontok, még zörögnek kicsit, ha fúj a szél. Egyébként köszi a nótát, bár ez már nem az én műfajom, de a rockos hangzás, jó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!