OCÖ és a pályázati pénzek

2010. január 16. 13:57

Újabb kétes ügyei lepleződnek le Kolompár Orbánnak.

2010. január 16. 13:57
Újabb kétes ügyei lepleződnek le Kolompár Orbánnak, az Országos Cigány Önkormányzat, az MCF Roma Összefogás Párt és egy kiskunmajsai civil szervezet elnökének. Pénteken házkutatást tartott és iratokat foglalt le a Vám- és Pénzügyőrség Dél-alföldi Nyomozó Hivatala, valamint a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség az első számú cigány kisebbségi vezető hivatali helyiségeiben. 
 
A házkutatás és az iratlefoglalás állítólag az utóbbi kisebbségi önkormányzati ciklushoz kapcsolódik, amely 2007 tavaszán kezdődött. Az ügy főként az OCÖ intézményhálózatával, nyaralójával és médiastúdiójával függ össze. Az OCÖ balatonlellei nyaralójánál erős a gyanú, hogy korántsem a több mint húszmillió forintos pályázatnak megfelelően történt meg a felújítás.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
denever
2010. január 16. 22:50
szépek lennénk, ha egy ilyen világvégi tapló stikában síbolná el az összes pénzt. persze Nyakóék "mi a megválasztásunk után házasodtunk össze" dumája is megérne egy misét. Kolor meg a "... nem bűnöző" feliratú pólójára inkább azt kellett volna írni, hogy "... és hülye"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!