Meghívták Böjtéhez Parát és Bakácsot

2010. január 25. 11:02

Révész Máriusz fideszes országgyűlési képviselő meghívta a keresztényező rádióst és műsorvezető társát Böjte Csaba atyához.

2010. január 25. 11:02
„Böjte Csaba ferences atya meg fogja mutatni Önöknek, hogy honnan milyen környezetből, milyen körülmények közül kerülnek hozzá a gyermekek. Ha elfogadják a meghívást, megnézhetik hogyan, milyen szellemben, kik nevelik itt a szegénysorsú gyerekeket” - írja Révész Máriusz fideszes országgyűlési képviselő a két rádiós meghívásában.

A Dévai Szent Ferenc Alapítvány kuratóriumi tagjaként is dolgozó Révész azt várja, hogy Böjte atya elmeséli a rádiósoknak, miként lehet jelentős részben keresztény családok adományaiból egy több mint 2000 gyereket ellátó intézményrendszert kiépíteni, és működtetni.

A képviselő meghívása szerint az alapítvány kolozsvári kollégiumában Para-Kovácsék megismerkedhetnének mintegy 50 egyetemistával, akik közül sokan az alapítvány segítsége, és a keresztény szellemű nevelés nélkül még az általános iskolát sem tudták volna elvégezni.

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemhivo
2010. január 25. 20:44
..."Csupán az bizonyitja ezt- mármint, hogy az ateista nem tud hasonlót tenni - hogy nincs rá példa, hogy tenne."...Honnét tudod? ...ez szánalmas.. .."Ilyen nagyságrendü tevékenységet csak az egyházak tudtak megszervezni, a hozzávalókat összegyüjteni és az egész rendszert müködtetni. A hazai ballib. értelmiség erre azt mondja: Nincsen ingyenebéd. " ...ez meg undorító csúsztatás..
SztAhanov
2010. január 25. 20:07
Most hallgatom a műsort, örülök, hogy Ulrich atya elmondja nagyjából ugyanazt, amiről én is itt tépem a klaviatúrámat. :)
hillcut
2010. január 25. 17:36
Tóta most fejtette ki az mr1-en, hogy mindenki oda szarik, ahova akar. jó tudni. minden bizonnyal nem fogja őt zavarni, ha ott találkozik majd egy kupac szarral, ahol a legkevésbé sem számít rá.
Nemhivo
2010. január 25. 16:27
...."és akármit is mondhatsz sem a materializmus, sem az ateizmus sem más nem vallási-szellemi típusú ideológia nem tudja produkálni az ezekre az értékekre alapozott cselekvést"... ....miért is? merthogy aki nem hisz "a vallási-szellemi típusú ideológiában" az értéktelenebb, és képtelen pl "árvagyereknevelésre"?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!