Lecseréli egyik jelöltjét a Jobbik

2010. január 29. 11:29

Kolthay Péter helyett Pap Ervin nőgyógyászt indítják Keszthelyen.

2010. január 29. 11:29
A Jobbik Magyarországért Mozgalom országos választmánya döntött úgy, hogy a zalai 3. számú választókörzetben a keszthelyi kórház szülész-nőgyógyász főorvosát indítja. Decemberben még az egykori szállodaigazgató Kolthay Pétert mutatták be jelöltként.

Zala megyében, az 1. számú, zalaegerszegi választókörzetben Pete Róbert kisvállalkozót, a 2.-ban pedig a mérnök-közgazdász Zakó Lászlót indítják. A zalai jelöltek közül egyedül Zakó László volt már országgyűlési képviselő az FKGP és a MIÉP színeiben. A 4-es számú választókerületben, Lenti-Letenye térségében Völgyi Zoltán mezőgazdász-szakoktatót, az 5.-ben, Zalaszentgróton és térségében Péntek Lászlót, a nagykanizsai kórház orvosát jelölték a posztra.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csőretölcs
2010. január 29. 12:52
Vona Zazi, tán ELŐBB KÖLLÖTT VONA GONDOLKODNI! Ez így is égés. S hány "lebukott" ex-komcsi, meg antimagyar fog még bedőlni??!
adam
2010. január 29. 11:56
Haha, a doktor úr már megjárta az szdsz-t is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!