Bizalmatlansági indítvány az MDF-ben

2010. január 26. 17:35

Támadást indított a fővárosi elnökség ellen Dávid Ibolya belső ellenzéke.

2010. január 26. 17:35
Bizalmatlansági indítványt írt alá az MDF budapesti választmányának kilenc tagja Lévai Zoltán és Bárándi Zoltán ellen. A politikusok azt kifogásolják, hogy a párt fővárosi elnöksége a kerületek megkérdezése nélkül terjesztette a választmány elé a választási megállapodást Demokrata Fórum és az SZDSZ budapesti együttműködéséről.

Nagy felháborodást váltott ki a kerületi elnökök körében a Lévai-féle előterjesztés; az MDF-SZDSZ budapesti megállapodása nem erősíti, hanem gyengíti a belső bizalmat, s a Fórum eredményes választási eredményét veszélyezteti - nyilatkozta az indítvány egyik aláírója. Hozzátette: az egyezséggel az MDF hitele csorbult.

Lévai Zoltán szerint azonban a beadvány nem több, mint a kisebbségben maradók szokásos nyafogása, mivel a párt budapesti választmánya egyhangú döntést hozott a liberálisokkal kötendő megállapodásról.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
crm114
2010. január 26. 19:04
A közönség újabb kilépési és kizárási hullámot követel! Halljuk, halljuk!
tevevanegypupu
2010. január 26. 17:56
Ha Ibolyat es Karolyt felreallitanatok - ez kulonben nyilvanvalo kellett volna legyen regota - es Lajost tuznetek lobogora, biztos, hogy biztos lenne az az ot szazalek.(:
denever
2010. január 26. 17:51
Bajusz úr kell a párt élére! rögtön duplázhatna: pártelnök + minelnök.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!