Kirúgták a Duna TV riporterét

2009. december 01. 11:23

A Szijjártó- és Mesterházy-faggatás miatt válnak meg Apáti-Tóth Katától.

2009. december 01. 11:23
Nem tart igényt a Duna TV a továbbiakban Apáti-Tóth Kata műsorvezetői tevékenységére – értesült a Magyar Nemzet. "Kipróbáltuk, a közeljövőben nem kívánjuk foglalkoztatni" - mondta a napilapnak a Duna TV szóvivője, aki hozzátette: "Meg lehet kérdezni Szijjártó Pétert, hogyan érezte magát a műsorvezetővel folytatott hétfői beszélgetés alatt".

Szijjártó Péter a lapnak elmondta: a korai időpont ellenére kiválóan érezte magát az interjú közben, a kérdéseket és a beszélgetés vezetését is korrektnek tartotta. Mesterházy Attila viszont már a stúdióban nehezményezte a műsorvezető stílusát, azt kifogásolva, hogy a riporter folyamatosan kérdésekkel szakítja meg mondandóját.

Az ügyben Szijjártó Péter kedden reggel rövid telefonbeszélgetést folytatott a Duna Televízió elnökével, akinek kifejezte felháborodását azzal kapcsolatban, hogy őrá is hivatkoztak egy személyi döntés indoklásában.

Szijjártó Péter felháborodott a Duna Televízió eljárásán (MNO)

A Duna TV vitatott műsora (Duna TV)

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemhivo
2009. december 02. 12:48
Öreg! ..legalább egy hsz-en belül ne keveredj ellentmondásba saját magaddal.. ..."Nemhivő ! Amikor Kócziánt elküldték, sokkal jobb lett a HIR Tv és nőtt a nézőszám . Bár a nézettségét nem mérik,...stb" ...ha "nem mérik", akkor honnét is tudod??
Nemhivo
2009. december 02. 12:45
..."És milyen könnyű ezt megcáfolni, hisz itt van például maga."... ..szerinted is?..
Sebastian Knight
2009. december 01. 21:52
Nemhivo 2009. december 1. 21:42 "Szélesgazda megmondta: - "középen nincs senki"..." És milyen könnyű ezt megcáfolni, hisz itt van például maga. (:
Nemhivo
2009. december 01. 21:42
...a hülye is tudja, hogy Kócziánnak pol. okokból kellett mennie mindkét csatornáról...mivel hogy jobbos oldalon rosszul tűrik az objektivítást... Az "itteniek" (általában) még büszkék is elfogultságukra......mig a balosok szégyellik, ha elfogultsággal vádolják őket... Szélesgazda megmondta: - "középen nincs senki"...vagyis csakis a jobbra elfogult emberekkel szolgáltat... De azért csak erölködjetek ezekkel a "stilisztikai" baromságokkal..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!