Kilépett a Jobbikból Szöőr

2009. december 28. 13:13

Szöőr Anna szerint nem fogadják szívesen a nemzeti radikális gondolkozású értelmiségieket a Jobbikban.

2009. december 28. 13:13
Szöőr Anna jogász, az Október 23. Bizottság elnöke szalonképességi kommunikációs tréningeket tartott a pártnak és női programot akart hirdetni, de elképzeléseit sokan nem fogadták szívesen. Akkor lett elege, mikor Novák Elődöt és feleségét, Dúró Dórát választották meg a párt fontos tisztségeire. Vannak olyanok a Jobbik vezetésében, akik nem fogadják szívesen a nemzeti radikális gondolkozású értelmiségieket" - idézi a a Magyar Nemzet Szöőr Anna szavait, aki a Demokrata hetilapnak nyilatkozott a radikális pártból való kilépéséről.

Az Október 23. Bizottság és a Civil Jogász Fórum tagjának akkor lett elege, mikor a párt szóvivőjét, Novák Elődöt alelnökké, 22 éves feleségét, Dúró Dórát, az oktatási kabinet vezetőjét pedig szóvivővé választották. Szöőr Anna női programot is szeretett volna hirdetni a Jobbikban, de mint mondta, ez nem talált kellő fogadtatásra a "macsó" radikális pártban.

A jogásznő "kommunikációs szalonképességi tréningeket" tartott a párt tagjainak. "A kommunikációs tréningeken azt mondtam el, hogy durván nem cigányozunk, nem zsidózunk és minden állításunkat a Jobbik programjából vett észérvekkel támasztjuk alá" - mondta Szöőr Anna.

Jobbik vs észérvek (Hírszerző/Magyar Nemzet)

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blogen
2009. december 29. 17:58
Igen, ezt nagyon ügyesen csinálja. :)
medve
2009. december 29. 14:48
Hát Igen. Felifaszfejjel a mandiner egy klivételes példánnyal lett megáldva. Pedig elvileg az a pártfeladat, hogy szavazókat szerezzen, De ő még a többi jobbikost is leugatja.
sunázó
2009. december 29. 14:37
Gyerekem RepiP! Megyek majd ki Görögbe lógatni a pöcsöm. Jössz? Csak akkor jöhetsz, ha jó nőt hozol. Aki... ha meglátja a tengert, tudja mennyire felesleges a textil...
sunázó
2009. december 29. 14:20
RepiPke! A H1N1 nyomaszt? Hallgatom az agóniádat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!