Iskolába menet lőtték le a lányt

2009. december 18. 19:33

A gyáli gyilkosság indítéka még mindig rejtély.

2009. december 18. 19:33
Egy Gyálon élő, ám budapesti állandó lakcímmel rendelkező, iskolába tartó 16 éves lány holttestét találták meg pénteken a reggeli órákban egy gyáli utcában. Papp Péter, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója megerősítette azokat a sajtóértesüléseket, melyek szerint több lövés érte a fiatalt, ám hogy pontosan mennyi és mely testrészein, illetve hogy e lövések vezettek-e a lány halálához, arról a nem sokkal ezelőtt kezdődött halottszemlét követően lehet csak biztosat mondani - tette hozzá.
 
Hatalmas rendőri erőket vetettek be a bűncselekmény gyors felderítése érdekében. Az eddigi meghallgatások alapján bizonyosnak tűnik, hogy a fiatal lányt iskolába menet érte a támadás, s az is tudható, hogy nem rablótámadásról van szó, mivel az áldozatnak semmilyen értéke nem tűnt el. A helyszíni szemle, valamint az eddigi meghallgatások alapján semmi nem utal arra, hogy volt szemtanúja a gyilkosságnak, ám több fültanú kiabálásról, illetve lövések dördüléséről számolt be - mondta.
 
Közölte: a szülők meghallgatása ezekben a percekben is folyik. Elsősorban a lány kapcsolatrendszerére, illetve a lehetséges indítékokra kíváncsiak a rendőrök, mert pillanatnyilag semmiféle magyarázat nincs arra, hogy miért kellett meghalnia egy iskolába igyekvő 16 éves fiatalnak.

Újabb gyilkosság
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!