Pörzse Sándor távozik!

2009. november 28. 15:35

Lakóparkos riportját letiltották, ezért távozik az Echo TV-től.

2009. november 28. 15:35
Pörzse Sándor legutóbbi stúdióbeszélgetése, amelyet Telki polgármesterével és egy civillel a pátyi ingatlanpanamával kapcsolatban folytatott, nem kerülhetett adásba. Mivel a műsorvezető nem először került ilyen helyzetbe, úgy érezte, elfogyott körülötte a levegő, ellehetetlenedett a munkája. Pörzse szerint azt is nehéz volt elviselni, hogy a televízió elfogult politikai kérdésekben, és legtöbbször egyoldalúan működik, de azt már nem tudta elfogadni, hogy ilyen súlyos gazdasági ügyekben, amikor a magyar emberek nyilvánvaló megkárosításáról van szó (ez történik Pátyon), akkor is furcsa, nehezen azonosítható érdekek lehetetlenné teszik azok feltárását - mondta a műsorvezető.

Pörzse Sándo értetlenül áll az Echo TV letiltása előtt. "Csak sejteni tudom, hogy eleve az ügy napirenden tartása nem tetszett valakiknek. Én nem arra szerződtem önmagammal, hogy különböző érdekcsoportokat képviseljek, hanem a magyar emberek igazságát akartam eddig is és ezután is képviselni. Ez már nem az első eset volt, ezért újságírói becsületem miatt kénytelen voltam ezt a nehéz döntést meghozni" - jelentette ki a tévés.

A mai napon elhagytam az Echo TV-t (Barikád.hu)

Újabb kaszinóváros Pátyon

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
negeev
2009. november 29. 18:06
Kifejezetten érdekel, hogy merre fog újra feltűnni. A HírTV nem hinném, hogy bevállalja. Még működik a Demokrata TV? Egyedül ez elképzelhető számomra, mondjuk az Echo pont az ilyen szánalom arcoknak van kitalálva. Néha belenéztem a műsorába, de én éreztem rosszul magam, olyan sötét dolgokról beszéltek benne mindig.
freehckr
2009. november 28. 22:06
zoli29: "a betelefonálós műsorában teljesen eldurvult a hangnem" Ja, ilyet nem nézek, erről nincs véleményem... :) "ne hivatkozzon arra, hogy többek között azért hagyja ott a tv-t, mert túlságosan elfogult és egyoldalú volt" Elfogult az Echo és Pörzse is. Pörzse elfogultan nyilatkozott arról, hogy az Echo elfogult. Nem értem, mi a problémád... :D
sunázó
2009. november 28. 20:28
A kiválasztott faszkalap, aki ráadásul szánalmas is, rátok vonatkozik. Értjük egymást? Pörzse magától lépett le, de neked nem nő vissza.
Nemhivo
2009. november 28. 20:23
...pörzse most az üldözött igazmondó szerepében tetszeleg.. Sz.rul érezheti egy magát "kiválasztottnak" tartó f.szkalap, amikor kiderül, hogy mégiscsak nélkülözhető.. ....szánalmas...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!