Eltűnhet a Radiocafé

2009. november 05. 11:08

Újabb rádió szerződését mondta fel az ORTT.

2009. november 05. 11:08
Miután tegnap aláírta a Neo FM-et működtető cég a műsorszolgáltatási szerződést az ORTT-vel, összeférhetetlenség miatt egyúttal felmondták másik adójuk, a RadioCafé szerződését - nyilatkozta Kádár Tamás, a Neo FM-et működtető EMG Grop ügyvezetője. Az ORTT határozata úgy szól, hogy május 3-tól szűnik meg közös megegyezéssel a RadioCafé műsorszolgáltatási jogosultsága, kivéve, ha addig felszámolják a vele kapcsolatban fennálló összeférhetetlenséget.

A mától már egy országos rádiót is birtokló EMG-nek ugyanis szabály szerint nem lehet befolyásoló részesedése más rádióban, márpedig most van, hiszen birtokolja a fővárosi vételkörzetű RadioCafét. A közös megállapodás szerint 180 nap van rá, hogy az összeférhetetlenség megszűnjék. Megeshet, hogy eladják az adót, vagy valaki hetvenöt százalékos tulajdonrészt szerez a budapesti körzeti rádiót birtokló vállalkozásban.

A Rádiocafé is eltűnhet az éterből (NOL)

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!