Elmarad a Jobbik megemlékezése

2009. november 27. 13:24

A Ráckevei Rendőrkapitányság megtiltotta a Kiskunlacházára tervezett békés demonstrációt.

2009. november 27. 13:24
Nem tarthatja meg a Jobbik Kiskunlacházán vasárnapra bejelentett demonstrációját, melyen az erőszak áldozataira kívántak emlékezni. A Ráckevei Rendőrkapitányság arra hivatkozva tiltotta meg a békés demonstrációt, hogy a közlekedés más útvonalon nem biztosítható.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom vasárnapra hirdette meg békés megemlékezését a Pest megyei nagyközségbe. A rendőrséggel történt többszöri szervezői egyeztetés során a ráckevei kapitányság a rendezvény megtartását tudomásul vette, az ellen kifogással nem élt. Csütörtökön este aztán mégis tiltó határozatot kézbesítettek a szervezőknek. A rendőrségi határozat ellen a Pest Megyei Bíróságnál kérhető három napon belül felülvizsgálat, a Jobbik azonban már bejelentette, hogy a rendezvényt nem tartják meg. 

Megtiltotta a rendőrség a Jobbik békés megemlékezését (Stop)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sunázó
2009. november 28. 19:31
Ráckevén a jobboldal min. 80%-ot ér el tavasszal. Van, aki fogad?
bryan
2009. november 27. 23:23
freehckr 2009. november 27. 18:01 Majdnem tökéletes, csak az "üdvözlöm miniszter úr" helyett lehetett volna szervusz miniszter úr. :)
bryan
2009. november 27. 23:21
Ez a közlekedéses dolog undorító. Nem hiszem el, hogy ezek ilyen bénák.
freehckr
2009. november 27. 18:01
"Csütörtökön este aztán mégis tiltó határozatot kézbesítettek a szervezőknek" - Haló, tessék, Ráckevei Rendőrkapitányság, Katanics Sándor ezredes vagyok! - Sanyikám, szervusz kérlek, Tibi vagyok! - Üdvözlöm miniszter úr, mit tehet önért? - Hallom Sanyikám engedélyeztétek a Jobbik demonstrációját. - Igen miniszter úr, szokásos eljárás: benyújtották a kérelmüket, megnevezték a demonstráció szervezőit, megjelölték a helyszínt. - Nem megmondtam Sanyikám, hogy ezek nem vonulhatnak? - Igen miniszter úr, de nem volt mit tenni, a jóváhagyás szabályosan történt. Majd odafigyelünk. - Nem, Sanyikám, azonnal fújjátok le. Kampány van, ne vonulgassanak itt, támogatottságban már a seggükben van a Jobbik. - Mégis mit tehetnék miniszter úr, meg van kötve a kezem?! - Utasítsátok vissza a szokásos kifogás alapján. - Miniszter úr, nem lesz az egy kicsit gyanús, ha egy alig 9 ezres nagyközségben a közlekedés akadályoztatására hivatkozunk? - Majd én tartom a hátam, Sanyikám, már törjük a fejünket egy újabb rendeleten. - Maga tudja miniszter úr, ön a főnök. Akkor egy tiltó határozatot postázunk. - Nagyon helyes Sanyikám, legközelebb már ne kelljen ezért letelefonálnom hozzátok. - Parancs, értettem miniszter úr!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!