Bochkorék a Sláger utódjához mehetnek

2009. november 05. 09:24

Véget érhet az össznépi felhördülés és siratás: Boros Lajos bimbózó szerelemnek nevezte a köztük és a Sláger-utód Neo FM közötti tárgyalásokat.

2009. november 05. 09:24
Maradhat a megszokott frekvencián a Bumeráng, ha Bochkorék meg tudnak állapodni a Sláger Rádió helyére lépő Neo FM vezetőivel. A tárgyalások mindenesetre már megkezdődtek. „A Neo FM nem tett ajánlatot, de tárgyaltunk egy lehetséges együttműködésről. Nekik egy erős műsor kell, nekünk az, hogy a Bumerángot visszaadhassuk a hallgatóknak. Nem egyeztünk meg semmiben, csak körbeszimatoltuk egymást” – árulta el Bochkor Gábor, akinek szavait a Neo FM-et tulajdonló FM1 konzorcium ügyvezetője, Kádár Tamás is megerősítette.

„Mindent megtennék a Bumeráng és a hallgatók érdekében, és számukra ez a váltás lenne a legkényelmesebb” – mondta el Voga János műsorvezető-társ arra utalva, hogyha a tárgyalások sikerrel járnak, akkor továbbra is az eddigi frekvencián lehet majd hallani a műsort. Boros Lajos, aki a kezdetek óta együtt dolgozik Bochkor Gáborral a Bumerángban, egy bimbózó szerelemhez hasonlította a puhatolózó tárgyalásokat.

Bochkorék a Sláger utódához mehetnek (BorsOnline)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2009. november 06. 09:21
Hát, etetni kell a jónépet valami szaftossal.
honphibu
2009. november 05. 14:43
Akkor felrobbancsuk!
Ombudsmanyus
2009. november 05. 14:42
És mi lesz, ha a Sláger megnyeri a pert? Tárt kézzel visszafogadják a tékozló fiúkat?
sunázó
2009. november 05. 14:18
Csak úgy! Ide már ugráló makimajmokat is beengednek öcsi? Be akarod olvasni, hogy több banánt követelsz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!