Roma tömegverekedés Kaposváron

2009. október 08. 19:57

Botokkal és vasvillával felfegyverkezett népes roma társaság verekedett össze csütörtökön késő délután egy kaposvári iskola előtt.

2009. október 08. 19:57
A környéket megszállták a rendőrök, a balhé miatt még a helyi járatos autóbuszt is leállították. Információk szerint két rivális romabanda csapott össze. Mire a rendőrök kiérkeztek, sokan elfutottak. Öt rendőrautó, két mentőkocsi, a forgalom elől teljesen lezárt környék – a verekedés utáni percekben ezt láthatták a járókelők.

Egy szemtanú szerint botokkal verekedtek össze, s vasvilla is előkerült. Először csak ordibáltak egymással, aztán kitört a balhé. Két csapat esett egymásnak; az egyikben talán nyolcan-tízen lehettek, a másikban hatan voltak. Üvöltés és káromkodás; ezt lehetett hallani. Mire a rendőrök odaértek, jópáran elfutottak, kivéve a sérülteket. A csetepatéban ugyanis két személy megsérült. Őket a Kaposi Mór Oktatókórházba szállították a mentősök.

Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a sonline.hu kérdésére közölte: egy kaposvári iskola előtt két család több tagja hangos szóváltásba keveredett egymással, majd összeverekedtek. Az elsődleges adatok szerint két személy könnyebb sérüléseket szenvedtek. – Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja – mondta Bíró Gábor.

Tömegverekedés: vasvillával estek egymásnak a cigányok (sonline.hu)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szala
2009. október 12. 13:14
Ezek valószínüleg rasszista cigányok voltak!:) Csak így tovább!
SÍÍVA
2009. október 09. 18:02
metin! Nagyon jó a hozzászólásod! És a meglátásod is! Gyere át a propellerre, mert itt nem tudok neked magán levelet küldeni!
freehckr
2009. október 08. 23:21
Semmi nem történt, hagyományőrző összejövetelt tartottak...
states
2009. október 08. 21:28
Már nem lehet mit hozzátenni ezekhez a hírekhez, naponta kapjuk ömlesztve a cigány viselkedéskultúrát. Ezt most olvastam valamelyik Indexes blogon, nagyon tetszett, hogy nekik ilyenjük is van, viselkedéskultúrájuk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!