Cozma-ügy: új elfogás

2009. október 22. 12:41

Egy rendőrökre támadó enyingi férfit vettek őrizetbe, aki ott lehetett Cozma meggyilkolásánál.

2009. október 22. 12:41
Rátámadt a rendőrökre egy autós, akit csütörtökre virradó éjszaka igazoltattak Székesfehérváron. Az autósnál nem volt igazolvány. Az általa bediktált adatok alapján a központi nyilvántartásban az adatokhoz tartozó fénykép nem hasonlított rá. A férfi ekkor el akart menni, többször megfogta a rendőrök ruháját, lökdöste őket. Végül testi kényszerrel a földre vitték és bilincset raktak rá. A zavartan viselkedő, agresszív férfi luxusautójából droggyanús por került elő.

Kiderült, hogy a Veszprém Megyei Főügyészség garázdaság miatt körözi is. Őrizetbe vették és eljárás indul ellene hivatalos személy elleni erőszak miatt is. A Független Hírügynökség információi szerint a 26 éves enyingi férfit a Cozma-gyilkosság ügyében keresték.

Lökdöste a rendőröket a Cozma-ügyben gyanúsított férfi (Index)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!