Vona Szaddám pártrendezvényén járt?

2009. szeptember 11. 16:07

Az ÉS szerint 2003-ban Jemenben járt a Baath párt rendezvényén a Jobbik elnöke.

2009. szeptember 11. 16:07
Vona Gábor, a Jobbik elnöke évekkel ezelőtt részt vett a Szaddám-barát jemeni Baath Párt rendezvényén - írta az Élet és Irodalom pénteki számában. 2003 februárjában "antiimperialista és anticionista ifjúsági konferenciát rendeztek Jemenben, ahol az arab fiatalok mellett csupán két európai ország képviseltette magát, Norvégia és Magyarország. A magyar elvbarátok üdvözletét Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke tolmácsolta. Vona mindmáig szemérmesen hallgat arról, kinek az ajánlására került a Jobbik a Szaddám-barát jemeni Baath Párt meghívottjainak listájára" - írta Szaddám Huszein magyar barátai című cikkében Lázár György. Vona Gábort az MTI egyelőre nem tudta elérni, és az ügyben a párt sajtófőnöke, Novák Előd sem tudott felvilágosítást adni.(MTI)

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
medve
2009. szeptember 14. 14:55
Feliffey! Remélem a tettes azonnal elkapják és örökre ott marad! Szóval Vonát ki utaztatta ki. Oroszok?
buckafej
2009. szeptember 14. 08:17
Iszonyat, és felháborító, ami Pesterzsébeten történt. De reagálj légyszi a Vona dolgára is. Vagy jobbikos pártfeladat a téma terelés?
sunázó
2009. szeptember 12. 14:14
Csak, mert magyar volt a halálra rugdosott. Csak, mert cigók voltak az elkövetők... Szerintetek a kormány ott lesz a temetésen?
sunázó
2009. szeptember 12. 14:01
Jellemző. Sem az ÉS, sem az MTI, sem a Népszava, sem a hozzájuk hasonló többi szennylap nem tudósított a pesterzsébeti lincselésről...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!