Jobbikos vezető lett az MSZP-tagból

2009. szeptember 30. 22:43

Baloldali szimpatizánsok tömegesen lépnek át a Jobbikba. Egy volt szocialista lett a radikális párt hajdúsámsoni elnöke is.

2009. szeptember 30. 22:43
Montlika Zoltán - a szocialisták tájékoztatása szerint - 2005 óta tagja az MSZP-nek, miközben rendszeresen publikál a „Szebb jövőt!” címet viselő lapban. Az MSZP hajdúsámsoni vezetőjét meglepte párttársa döntése.

Tar Zoltán, az MSZP hajdúsámsoni elnöke elmondta: meglepődve tapasztalták Montlika Zoltán kilépését az MSZP-ből. „Az az igazság, hogy nem is figyeltük, hogy ő nem lépett ki, tehát hivatalosan nem adott nekünk kilépési kérelmet” - közölte. „Miután most láttuk, hogy a Jobbik helyi szervezetének elnöke, mi is így győződtünk meg, így bizonyosodott be, hogy úgy néz ki, hogy párttag lett a Jobbikban” - fejtette ki. „Sajnos nekünk így utólag ki kell zárnunk az MSZP soraiból” - tette hozzá. A hírTV kérdésére, miszerint Montlika Zoltán tagja-e még az MSZP-nek is, Tar Zoltán azt válaszolta: „per pillanat, úgy gondolom, hogy tagja”.

Átfedés: a Jobbikhoz pártolt az MSZP-tag (HírTV)

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2009. október 01. 20:30
"Baloldali szimpatizánsok tömegesen lépnek át a Jobbikba" A képlet tehát a következő: Megszavazzák Gyurcsányt 2006-ban. Szidják Orbánt 2007-től hogy nem csinált forradalmat Gyurcsány ellen. 2009-ben belépnek a Jobbikba mely a Fidesz ellenzékének készül akárcsak Gyurcsány csapata..! Érthető?!
mefisto
2009. október 01. 18:40
Attól tartok, ezen stúdiók száma egyre kisebb... :P
zoli28
2009. október 01. 15:12
Ombudsmanyus: Ne légy naiv! Azokban a stúdiókban, ahova ők beteszik a lábukat, nem is fog felmerülni ez a kérdés.
Ombudsmanyus
2009. október 01. 14:05
Érdeklődve várjuk Török Zsolt és Nyakó István nyilatkozatát az ügyről. Kíváncs vagyok, ezt hogy varrják Orbán nyakába?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!