Felavatták a Jobbik vitatott Trianon-emlékművét

2009. szeptember 13. 16:32

Az eseményen az előzmények ellenére semmilyen atrocitás nem történt.

2009. szeptember 13. 16:32
Vasárnap délelőtt felavatták Erdőtelken, a templomkertben, a Jobbik Trianon-emlékművét. Az eseményen Rácz Sándor, a Magyarok Világszövetsége (MVSZ) tiszteletbeli elnöke mondott avatóbeszédet. Az ünnepségen részt vett Vona Gábor, a Jobbik elnöke és a Magyar Gárda jónéhány tagja is.

Vona a magyar történelem legnagyobb sorstragédiájának nevezte Trianont, amikor cigány családokat is szétszakított a történelem. De Trianon a mai napig itt van velünk, hiszen Trianon például a rendszerváltáskor lezajlott hatalomátmentés, a számunkra a legkedvezőtlenebb feltételekkel történt EU-csatlakozás vagy a Magyar Gárda üldözése is. Tóthpál József, a Jobbik erdőtelki-tenki szervezetének elnöke szerint „végzetes lepusztulási lejtőn” tart Magyarország, lelkileg, szellemileg és erkölcsileg is vérzik a nemzet. Trianon a magyar Holocaust, senkinek, sem politikai erőnek, sem kisebbségnek nincs joga kétségbe vonni az emlékezés lehetőségét.

A római katolikus templomban tartott misét követő ünnepség az előzmények ellenére békésen, rendben zajlott, a helyi romák egy kisebb csoportja a templomkerten kívülről, az utca túloldaláról figyelte az eseményeket, de semmilyen atrocitás nem történt.

Jobbik, gárdisták, nézelődő romák - felavatták a Trianon-emlékművet (HEOL)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2009. szeptember 14. 12:46
Valóban bezárták az OPNI-t. :(
Biomechanoid
2009. szeptember 14. 11:43
Trianon az antiszemita magyarok méltó büntetése. Nem gondolhatja senki komolyan, hogy a fejlett nyugati államok magyarlakta területeket vesznek el csak úgy. A terülteken magyar nyelvre kényszerített tótok, ukránok, románok, szerbek, horvátok,cigányok, stb éltek. Őket mentették meg, amikor Magyarországtól elcsatolták a kisebbségek lakta területeket. Sajnos sok cigány család nem menekült meg, ezért kell ma a rasszista magyarok rabigájában senyvedniük. Nem is értem, miért született ez a poszt. Értsék már meg végre a mocskos rasszisták, akik magukat magyarnak képzelik, noha a fajtájuk úgy ezer éve kihalt, hogy trianonnal kapcsolatos nyavalygásukra senki nem vevő. Trianon igazságos, sőt túlzottan is magyarbarát intézkedés volt. Mi köze Magyarországnak Szabolcshoz vagy Borsodhoz? Semmi! És mi köze Budapesthez? Semmi!
sunázó
2009. szeptember 14. 08:49
Van még ebben az országban, aki magyar. És a kisemmizettek őt választják meg miniszterelnöknek. Mert nagyon sokan vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!