Sólyom kitüntette Kistelekit

2009. augusztus 18. 16:12

A köztársasági elnök Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjének Polgári Tagozata kitüntetésben részesítette az MLSZ-elnököt.

2009. augusztus 18. 16:12
A magas állami kitüntetést - melyre Varga Zoltán önkormányzati miniszter tejesztette fel - Kisteleki István, Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke a hivatalos indoklás szerint az elmúlt évtizedek legnagyobb sportberuházása, az MLSZ telki edzőközpontjának megvalósítása érdekében végzett tevékenysége elismeréséül kapta. A kitüntetés átadására kedden délelőtt ünnepélyes külsőségek között került sor az Önkormányzati Minisztérium színháztermében, ahol a tárca képviseletében Jauernik István államtitkár köszöntötte a megjelenteket.

Kisteleki az mlsz.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy bár személy szerint ő kapta a kitüntetést, az mégis az egész magyar labdarúgásnak, illetőleg minden olyan embernek szól, akinek egy kis köze is volt a Telki edzőközpont megvalósításához. Az MLSZ-vezér szerint Telki nem csak edzőközpont, hanem egyben jelkép is, ami hozzájárulhat a magyar labdarúgás felemelkedéséhez.

Magas állami kitüntetés Kisteleki Istvánnak (mlsz.hu)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!