Mi lesz veled Budapest? Élő adásfelvétel október 28-án a Scruton V.P.-ben!

2024. október 07. 12:23

Kovács Péter és Soproni Tamás polgármester vitáját hallgathatja meg Ön is!

2024. október 07. 12:23
null

A nagy érdeklődésre való tekintettel, a Mandiner Presszó ebben a hónapban is kinyitja kapuit! Ezúttal Kovács Péter, XVI. kerületi polgármester (Fidesz) és Soproni Tamás, VI. kerületi polgármester (Momentum) kávéházi vitájával érkezünk, melynek témája a következő lesz: "Mi lesz veled Budapest?" Az est folyamán a Mandiner munkatársa, Móna Márk fog moderálni.

A felvételre október 28-án, hétfőn 18:00-kor, a Scruton VP-ben (1053 Budapest, Veres Pálné u. 12.) kerül sor. Amennyiben Ön is részt venne az eseményen a közönség részeseként, élőben meghallgatná, akár kérdezne is, regisztráljon most az alábbi linken: https://forms.gle/gNzuftQaKpjZitGM7

Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt, regisztráljon és jöjjön el Ön is! 

A jelentkezés és az adáson való részvétel az űrlap kitöltésével lehetséges, a férőhelyek száma korlátozott! Az esemény korlátozottan sajtónyilvános. Az eseményen való részvétel a sajtó számára is regisztrációhoz között. A tartalom írásos publikálása a Mandinerrel való egyeztetésre szorul, videófelvétel nem lehetséges. Kapcsolatfelvétel: [email protected]

A változtatás jogát fenntartjuk.

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!