Rezeg a léc, lecserélhető Zelenszkij? – Mandiner Harctér Győrből

2024. augusztus 27. 19:17

Ukrajna tovább folytatja az orosz területek elfoglalását. Minél inkább haladunk előre az időben egyre sürgetőbb a válasz Oroszország részéről. Az orosz-ukrán háború nagy kérdése: Zelenszkij nélkül is folytatódna a háború?

2024. augusztus 27. 19:17
null

Itt a Mandiner Harctér különkiadása Győrből, az MCC színpadáról Robert C. Castellel, Bendarzsevszkij Antonnal, valamint a házigazdával Pócza Istvánnal.

A teljes műsor itt tekinthető meg:

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. augusztus 28. 05:45
Mandiner harctér...😂😂😂😂😂😂😂😂
EX_Terminator
2024. augusztus 28. 02:45 Szerkesztve
Zselé az a vadbarom aki amikor be kellene magát ásnia kiront mint Zrínyi a várából, és ezzel pótolhatatlan erőforrásokat von el a főfrontról aminek a hatása azonnal érezhető. A nyereségei időlegesek, és az ár amit fizet irgalmatlan. Itt a kérdés nem a lecserélése hanem az életben maradása, és Ukrajna puszta létezése mert ha a front összeomlik, nem lesz semmi ami megállítja az oroszokat és ilyen baromságok mellett bizony össze fog omlani.
tomekjosef
2024. augusztus 27. 21:45 Szerkesztve
Az ukránseggnyaló Antonka hebegésére, nyekergésére nem vagyok kíváncsi.
rasdi1
2024. augusztus 27. 20:19
Zelenszkij lecserélése csak egy PR fogás volna. Egy másik bábot állítanának a helyére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!