A világrendszerváltás nyerteseinek kell lennünk — Mandiner Stratéga Orbán Balázzsal

2024. augusztus 20. 19:09

Magyarországnak rendelkeznie kell egy nagystratégiával, hogy a XXI. század győztese legyen. A konzervatív kormány ereje a liberalizmussal szemben: a nemzet és a hagyományos családmodell. Orbán Balázzsal, a miniszterelnök politikai igazgatójával Esztergomban, az MCC Feszten beszélgettünk.

2024. augusztus 20. 19:09
null

A műsorban elhangzott legfontosabb megállapítások:

  • A nemzeti közösség, az egy erő és nem egy probléma
  • Magyarországnak rendelkeznie kell egy nagystratégiával
  • Nagy felelősségünk van abban, hogy merre tart az EU
  • Európa a természetes közegünk, de nem akarunk osztozni az agóniában

A teljes műsor itt tekinthető meg:

A beszélgetés podcast formában is meghallgatható:

Az adás a Videán is megtekinthető:

 

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. augusztus 21. 19:41
Örök vesztesek vagytok, a zsidók sunyi csicskái. Nem arra kell figyelni, amit hazudoztok, hanem azt, amit tesztek. Rohadjatok meg zsideszes gecik!
lazio154-2
2024. augusztus 21. 09:57
Következő álom a "VILÁGFORRADALOM " Orbán általi meghírdetése lesz? Ez már volt egy-nem jött be! Mindegy is, a lényeg ha pártuk és kormányunk győzelmében bizol, ük-ük unokáid áldásba foglalják vezérünk nevét!
szeekely
2024. augusztus 21. 09:36 Szerkesztve
A lipseken is tultesz olykor a Fidesz. Ilyen az altaluk bevezetett, zsidoügyileg polkorrekt beszed. Az egyik buta es irritalo, a masik kifejezetten fajdalmas. Nemzeti harakiri. Önmagunkon elkövetett önkentes lobotomia. 👺 Az ember fajo szivvel eszleli, hogy Orban Viktor stabjanak milyen melysegekig kell sűllyednie a cionista Izrael nepirto tömeggyilkossagait tamogatando, hogy miniszterelnökünket elve hagyjak a politika szinpadan. A köztörvenyes Nyetanyahu kötelező tamogatasa az ara a magyar politika csillogasanak. A Fideszt egy rendkivül ocsmany 21-ik szazadot epitő vilagbirodalmi erő probalja hasznos idiotajava tenni. S ugy tűnik sikerrel. Bizonysag, hogy a magyar kormanysajto siralmasan megfeledkezik a - tömeggyilkossagokkal sujtott - fegyvertelen es - vedtelen tizezrek, - elet nelkül hullazsakba küldött, - többsegükben karonülő csecsemők emberi jogairol. Mintha a magyar törtenelemben a gonosz altal irtott, kiszolgaltatott magyar fogalma ismeretlen lenne. 😥 😨
szeekely
2024. augusztus 21. 09:25
Nem kene a polkorrekt beszed! A Fidesz ezzel a sajatjait nyuzza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!