A német vezetés már azt sem tudja, mit akar – REAKCIÓ Mráz Ágoston Sámuellel

2024. augusztus 30. 18:53

Milyen következményei lehetnek a solingeni merényletnek? Ki akarja folytatni a háborút? Merre tovább, magyar ellenzék? Heti hírmagyarázat a Nézőpont Intézet vezetőjével, Szilvay Gergellyel és Kacsoh Dániellel.

2024. augusztus 30. 18:53
null

*

A teljes beszélgetés itt megtekinthető:

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. augusztus 31. 02:18
Bödőcs Tibor: "Lehet, hogy ez így, első hallásra merész tervnek tűnik, de ki merjük jelenteni, hogy a 2036-os budapesti olimpia évére már képesek leszünk embert eljuttatni vonattal Lajosmizsére." 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
figyelő4322
2024. augusztus 30. 22:42
nemugatolmerkapol 2024. augusztus 30. 19:49 "Tehát megállapítható, hogy a német vezetésre a német nép a legveszélyesebb." Érdekes konklúzió kolléga - habár nem vagyok biztos, hogyan jutottál erre... Az általad írtak, és persze az én megfigyeléseim alapján szerintem inkább fordítva lehet! Ugyanis nem maga a német nép rombolja, pusztítja a saját országát, hanem (mint írod is), "a migránsáradat." Azokat pedig szintén nem maga a germán nép, hanem a vezetők, elitek invitálták és importálták az országba! Tehát nem hangzik jobban ilyen módon: a német népre a német vezetés a legveszélyesebb?!
atti64
2024. augusztus 30. 22:21
PATKÁNYOK BRÜSZELBEN MIGRIK MEG SZANASZÉT, SZÉTBASZTATOK EGY FÖLDRÉSZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EZÉRT MINIMUM HALÁL JÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
salátás
2024. augusztus 30. 22:10
Ezek a szutykok csak választást akarnak nyerni, aztán valahogy elevickélnek. Kicsit hazudnak, aztán majdcsakleszvalahogy. Közbe mindent elbasznak , amit régen európaként ismertünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!