Energiaválsággal zsarolnák Magyarországot? – Mandiner Stratéga

2024. július 23. 19:07

A Barátság kőolajvezeték elzárása Magyarország elleni destabilizációs művelet, amely Orbán Viktor békemissziója és az Európai Unió ellen is irányulhat. Ukrajna helyzet egyre kilátástalanabb a fronton.

2024. július 23. 19:07
null

A Mandiner Stratéga vendégei: Földi László, titkosszolgálati szakértő, a Védett Társadalom Alapítvány elnöke, valamint Horváth József biztonságpolitikai szakértő, az Alapjogokért Központ tanácsadója.

A műsorban elhangzott legfontosabb megállapítások:

  • Magyarország ellen destabilizációs hadműveletet akarnak indítani
  • Orbán Viktor békemissziójának egyik célja közé tartozik az is, hogy az EU-s politikát magasabb szintre emelje
  • Ukrajna egyre kilátástalanabb helyzetbe kerül a háború kimenetelét tekintve
  • Ha nem Trump nyeri az elnökválasztást, akkor az orosz-ukrán háború tovább eszkalálódhat

A teljes műsor itt tekinthető meg:

A beszélgetés podcast formában is meghallgatható:

Az adás a Videán is elérhető:

 

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­­é­k­­e­l­­d­­ ­­a­­­ ­s­z­e­x­­i­­ ­­­p­­­u­­­n­c­­­i­­­m­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
EX_Terminator
2024. július 24. 02:33
Az ukránoknál a helyzet változatlan, ha azt hiszik lacafacázhatnak velünk meg a szlovákokkal, AKKOR NINCS ELEKTROMOSSÁG NEKIK, SE BÁRMI OLAJIPARI TERMÉK. És ez nem büntetés meg baszakodás hanem saját maguknak csinálták. ez egész egyszerűen nem fog megtörténni se rövid se hosszú távon.
Isten jobb keze
2024. július 23. 23:26
Ha Magyarországnak egy értelmes, vezetője lett volna, ez a helyzet nem fajult volna idáig.. ideje hogy távozzon, már sokadjára bebizonyította hogy alkalmatlan az ország vezetésére! Csak lopni tud..
2024. július 23. 22:00 Szerkesztve
Szóval szerintetek Ukrajna egyre kilatástalanabb helyzetbe kerül ezért aláaknázza bölcs vezérünk "béketervét". Nem tűnik fel, hogy van itt némi ellentmondás? Hülyék vagytok vagy hülyék vagytok? Egyébként arról írtok, putlerháborúpártak, hogy az orosz elvtarsaitok naponta ezresével döglenek meg a fronton? Már én is kezdek rosszul lenni a napi ötven drónnal kivégzett vagy magát inkább magától agyonlövő orosz patkányról készült videóktól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!