Albánia
ÉLŐ
Spanyolország
Horvátország
ÉLŐ
Olaszország

G. Fodor Gábor: Soros hiába próbálta megvásárolni Orbánt, küzdelem lett belőle

2024. június 05. 18:59

Miért írt könyvet Soros és Orbán párviadaláról? Miről szól az EP-választás? Mit gondol Magyar Péter esélyeiről? Heti kibeszélés a XXI. Század Intézet stratégiai igazgatójával, Szilvay Gergellyel és Kacsoh Dániellel.

2024. június 05. 18:59

A teljes beszélgetés itt megtekinthető:

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2024. június 06. 08:27
Megnevettet ez a néhány ballib.... Görcsölnek,mint a székrekedés.
catalina11
2024. június 06. 06:59
zakar zoltán béla 2024. június 05. 21:36 1.) Soros szolgaként próbálta használni Orbánt, ak i időben észrevette, s otthagyta! 2.) Soros jelleméről mindent elárul az a beszélgetés, melyet a CBS stúdiójában 1998-ban tartottak. Soros cinikusan vigyorogva válaszolt arra a kérdésre(kétszer is!!!!), hogy a saját fajtáját árulta el, amikor a pesti utcán KISKÁPÓKÉNT viselkedett! " Miért ne, hiszen ez egy olyan dolog , mint egy tőzsdei ügylet! Ha én nem, akkor más ugyanezt teszi." ... pontosan! na de hát nincs ebben semmi különös: Soros György: „A tranzakciós piacgazdaságban mindenkinek a saját érdekét kell szem előtt tartania, így az erkölcs, a lelkiismeret csupán teher. Akik nem törődnek a többiekkel, sokkal jobban érvényesülnek. Korunkban az új szemlélet a sikert tartja a legfőbb célnak, és ehhez bármilyen eszközt megenged, és jogosnak tekint. Az üzletkötésen alapuló társadalomban az egyén mindenek felett áll, nem kell feltétlenül becsületesnek lennie, ez inkább hátrány."
catalina11
2024. június 06. 06:57
Kovács Ubul 2024. június 05. 21:39 A "küzdelem": "Orbán Viktor 88 áprilisától a Soros Alapítvány támogatásából alapított Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt, ’89 augusztusában azt nyilatkozta a HVG-nek, hogy 10 ezer forintos ösztöndíjat kap havonta közvetlenül az alapítványtól és még 5-10 ezret a szintén Soros-pénzből alapított Századvég című folyóirat szerkesztéséért. Ha összesen 20 ezerrel számolunk, az ma 310 ezer forint lenne. 1989 szeptemberében Orbán Viktor Soros-ösztöndíjasként Oxfordba utazott, ahol a Pembroke College-ben kutatási témája "a civil társadalom eszméje az európai politikai filozófiában" volt." na ja, csak éppen azt felejtik ki a libernyákok. hogy a cél Orbán leválasztása volt a Fideszről, hogy aztán az SZDSZ a vezetőjét nélkülöző Fideszból az SZDSZ Mókusörsét csinálhassa. Csakhogy Orbán észnél volt, és pár hónap után felmondta az ösztöndíjat, és szembeszállt a libsikkel..
Conduct
2024. június 05. 22:20
G.Nóm Fodor most honnan került elő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!