A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

A Békemenet megmutatta a jobboldal erejét – Mandiner Stratéga

2024. június 04. 19:01

A Békemenet nagyon fontos demonstráció volt bel- és külpolitikai értelemben, amely megmutatta: nem a baloldalé az utca. A Mandiner Stratéga első részében Földi Lászlót kérdeztük, az adás második felében Kiszelly Zoltánnal beszélgettünk.

2024. június 04. 19:01
null

A műsorban elhangzott legfontosabb megállapítások:

Földi László

  • Egyre több kormány van, aki a békét szorgalmazza
  • A politika elveszíti azt a képességét, hogy diplomáciai úton tudjon rendezni konfliktusokat
  • Nagyon fontos demonstráció volt a Békemenet

Kiszelly Zoltán

  • A tét az, hogy Magyarország ki tud-e maradni a háborúból
  • Három nagy háború várható még ebben az évszázadban és abból az egyik az orosz-ukrán háború
  • A Békemenet azt mutatja, hogy nem a baloldalé az utca

 

A teljes műsor itt tekinthető meg:

A beszélgetés podcast formában is elérhető:

 


 

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cccbasatu
2024. június 05. 21:18
A birka menetelés és birka legeltetés külpolitikailag e nagy nulla,belpolitikailag szintén nulla mert ez nem ellensúlyozza a TISZA párt előre törését.Ez a bégető kavalkád a pidesznyik alarvalóinak szólt hogy erősek vagyunk. De ez is csak maszlag mert a TISZA rengeteg fidesznyik alattvalót csábított magához.Feltételezhető hogy ez az elcsábult volt fidesznyik tömeg 500 ezer és 800 eze között mozog.Nos fidesznyik megérte nektek ezt a botrányt kifundálni és kirobbantani?Nos 9.-én erre választ fogunk kapni mert a fidesznyik minimum nagy vérveszteséget szenved vagy el is vérzik!
cinkegolyó
2024. június 05. 08:57
Mi a Magyar Péter mögött álló erők célja? - Földi László a Youtube-on beszél erről. MP Mo-on fontos személy akar lenni. Egy felkészült nemzetközi csapat áll MP mögött, akik egyételműen a Világkormány képviselői. A szakértői ügyesen kiválogatják azokat, amit a magyar emberek fontosnak tartanak, és ezt ők is tudják használni a kampányban, és hozzáteszik a saját narratíváikat is. Rájöttek, hogy milyen mondatokkal tudják a magyar embereket elérni. Egy a fontos, hogy Orbán Viktor ne maradjon. Mért? Mert Orbán nemet mond a nyugati politikára, mások is követik OV szavait, politikáját, és ez a nyugatiaknak nem tetszik. Az embereknek azért tűnik hitelesnek MP, mert belülről jön, ezért elhiszik amit állít. Amennyiben ezek az erők győznek bármely országban, négy év elég arra, hogy teljesen szétzilálják a társadalmat, lebontsa a nemzet alapjait. A lengyeleket is átverték Tuskék. MP hatalomra kerülése esetén ugyanaz a folyamat indul el, mint a nyugati társadalmakban és a lengyeleknél.
ada17
2024. június 04. 22:16
Conduct--Fütyi nem kell a didi mellé sötét bunkó?Csak szólj!Anyád meg kurva,de gondolom ezt tudod. Az ilyen kommenteket egyedül a Mandiner tűri meg. Szégyen!!!
ada17
2024. június 04. 22:13
Unalmas ez a lipsi féle számháború a menetről, vasárnap meglátjuk kinek mekkora az ereje. Alábecsülik a fideszt a libernyákok, 40 alatt az életben nem lesz a fidesz.A szerencsétlen Závecz először 35 re mérte, aztán 39 re, most 45 re. Ők mérik a legalacsonyabbra az összes közül. De mindegy, pár nap és beköszön a valóság!! :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról