Rendkívüli!

Rendkívüli: iráni drónok indultak el Izrael ellen, küszöbön a háború

Honvédelmi miniszter a Reakcióban: Az ukrán nép kimerült, tönkretették az országot

2024. március 15. 17:03

Ha békét akarunk, miért fegyverkezünk? Mit üzen 1848. március 15-e? Miért lenne jó nekünk Trump? Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter és Kacsoh Dániel a Reakció ünnepi kiadásában.

2024. március 15. 17:03
null

*

A teljes beszélgetés itt megtekinthető:

 

 

Mandiner éves előfizetés féléves áron!

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-72
2024. április 14. 05:02
🍓 ️ F­­o­r­­r­ó­­ l­­­á­­n­­yok sz­ex­et ak­­ar­n­­­ak, ba­­sz­­­d m­eg ők­et 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
EX_Terminator
2024. március 16. 03:45
ÉS ABSZOLÚT LÉESZAROM HOGY MINEKT VESZITEK MIT MAGYARÁZTOK VAGY CSINÁLTOK! HA BÁRMI MÁSSAL PRÓBÁLKOZNI MERÉSZELTEK AZON KÍVŰL HOGY ELTAKARODTOK A RETKES MOCSKOS KURVA ANYÁTOKBA MEG FOGTOK DÖGLENI!!!
EX_Terminator
2024. március 16. 03:43
ÉN VELETEK NEM BESZÉLEK ÉN VELETEK NEM VITÁZOK ÉS BENENTEKET SOHA NEM FOGLAK MEGTŰRNI, ÉS PLÁNE SOHA!!! NEM FOGOK KÖZÖSKÖDNI! ÉS HA ENNEK ELLENÉRE ÚJRA ÉS ÚJRA BE MERÉSZELTEK PRÓBÁLKOZNI NEM HAGYTOK BÉKÉT EZZEL AZ ESZELŐS SZARSÁGGAL? EGÉSZ EGYSZERŰEN MEG FOGLAK BENNETEKET ÖLNI!
lajajakab11
2024. március 16. 03:01
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! csak a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!