Kína és Amerika az abszolút nyertesei az orosz-ukrán háborúnak – REAKCIÓ az energiajogásszal

2023. szeptember 08. 17:01

Ki hogyan találja meg a számítását, s mit tehet Magyarország a megváltozott helyzetben? Hírmagyarázat Tóth Mátéval, Kohán Mátyással és Kacsoh Dániellel.

2023. szeptember 08. 17:01
null

***

  • Mire volt jó Magyarországnak az augusztus 20-i diplomáciai nagyüzem?
  • Mely keleti államok jöhetnek szóba potenciális energiaszállítóként?
  • Hogy áll a Törökországért és Azerbajdzsánért folyó versenyfutás?
  • Kapunk-e valaha földgázt Türkmenisztántól, s ha igen, hogyan?
  • Ki nyert és ki veszített jelen állás szerint az orosz-ukrán háború miatt bekövetkező világgazdasági felfordulásból?

*

Ezekről is szó esett a Mandiner heti kibeszélő podcastjában, ami alább megtekinthető:

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mgyfree
2023. szeptember 09. 06:53
off ez a csodálatos, nagy tudású kac só, mikor megkérdezték mi a helyzet a bérlakás építéssel, azt a zseniális választ adta, hogy arra nincsen szükség
Mich99
2023. szeptember 08. 21:10
Helyesen: ...az ukrajnai amerikai-orosz háborúnak...
Chekke-Faint
2023. szeptember 08. 18:52
Amerika nyerészkedése? Amerika csak a demokráciát szereti vinni, meg oroszosokat fenyegetni. területi ellenőrzést szerezni és világuralmi erejét fitogtatni. A nyerészkedést ők el tudják intézni bármennyi dollár nyomtatásával. Egyszerűbb mint a háború.
Mandiner444hu
2023. szeptember 08. 18:27
Sunyi Mandiner miért melegezi a homoszexuálisokat? Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink? Egyre többeknek kéne felelőségre vonni a Mandinert hogy álságos hazugság mögé bújva lehetetleníti el a kommentelést. Tudatosan nyírták ki a normális kommentelést. Nekem a legfőbb bajom az hogy gerinctelen patkányokként hazudoznak róla. Mivel mások így a lipsi lapoknál?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!