Gyurcsány nem téved, hanem hazudik – REAKCIÓ Gulyás Gergellyel

2023. július 14. 17:02

Lesznek megszorítások? Elszigetelődtünk? Jönnek az EU-pénzek? Miért nincs drasztikus tanári béremelés? Heti hírmagyarázat a kancelláriaminiszterrel, Kohán Mátyással és Kacsoh Dániellel.

2023. július 14. 17:02
null

***

A Mandiner Reakció heti kibeszélő podcastjának vendége ezúttal Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, akivel az alábbi témákról beszéltünk:

  • Lesznek-e megszorítások?
  • Mik a jövő évi költségvetés legfontosabb elemei?
  • Mi lesz a családtámogatási rendszerrel?
  • Oroszbarát politikát folytat a magyar kormány?
  • Mennyi esélyünk van az uniós források megszerzésére?
  • Igaza van-e Gyurcsány Ferencnek, aki szerint annyira rosszul élnek majd a magyarok, hogy abba belebukik a Fidesz?

A beszélgetés alább meghallgatható/megtekinthető:

 

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2023. július 15. 09:09
antilop-5 2023. július 15. 08:36 Gyurcsány alatt az ukránokat is megelőztük volna. Elvtársai a rendszerváltás előtt lopták szét az országot, ők meg utána. 2010-ig kb. 250 milliárd dodó ment ki offshore számlákra. Már erről sem akarsz tudni szépségkirálynőm. :D
EX_Terminator
2023. július 15. 08:43
És nem játszom az idióta játékát csak ütök, és ölök érte.
chief Bromden
2023. július 15. 07:34
"A múltat végképp eltörölni" énekli a DK, de a saját vezetőik múltját sem tudják eltörölni, az emberek meg nem felejtenek. A kollaboránsok mostani húzásait sem, a rosszabbik fajta, nem kényszerítettek hanem meggyőzöttek. Jövőbeni ígéretekkel.
dzso bacsi
2023. július 15. 07:14
Jól megizzaszatottátok gulyást. Szegény azt se tudta melyikőtök szájába rakja a fszát, akkora volt az igyekezet. Mikor kohán a 6. perc környékén kormányszóvivőként magyarazta az inflációt, az volt a legjobb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!